Elektirik kesilince sistem boot etmiyor.Seagate sata 2 320 gb hdd em var.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım şalterden elektrik akımını kesince sistem düzeliyor.Boot sırasında şöyle bir hata veriyor
disk boot failure insert system disk and press enter burda nedemek istiyor
hocam bende hdd kendi kafasına göre çalışmaya başlıyor soonra verdiğim komutlara cevap vermiyor reset atınca makina boot etmiyor bende şalterden elektiriği kesiyorum makine normal şekilde çalışıyor.Benzerlik varmı?
hocam bende hdd kendi kafasına göre çalışmaya başlıyor soonra verdiğim komutlara cevap vermiyor reset atınca makina boot etmiyor bende şalterden elektiriği kesiyorum makine normal şekilde çalışıyor.Benzerlik varmı?
Benimkinde restart atınca düzgün çalışmaya başlıyordu seninki biraz kötü bir durum.
Kasa içerisindeki HDD kablolarını söküp baştan tak, BIOS'u default hale getir belki bir faydası olur?
bi kaç kere daha böyle bir hatayla karşılaşmıştım bakım yaptıgım bilgisayarlarda. ben bu hatayı verdigi zaman pc herhangi bir xp cd sini takıyordum. herhangi bir tuşa basın yazısı çıkınca ellemiyordum sora xp kendi kendine açılıyordu. bir deneyin isterseniz
Benimkinde restart atınca düzgün çalışmaya başlıyordu seninki biraz kötü bir durum.
Kasa içerisindeki HDD kablolarını söküp baştan tak, BIOS'u default hale getir belki bir faydası olur?
donanım konusunda bir bilgim yok sata kablolarınımı sökmem lazım.Siz kasada nasıl bir değişiklik yaptınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi members -- 15 Haziran 2008; 12:41:09 >