Bu tip paketlere üye olmam, olmayıda saçma bulurum.ancak beni ilgilendiren bu reklamın bütün kanallarda yayınlanması..
Kampanyanın detayları şöyle (kendi internet sitelerinden alınmıştır)
ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ HERKESE 100 KONTÖR promosyonu kapsamında 2 ay cepmaster abonesi olmuş, 1 ürün indirmiş ve abonelik ücretini kesintisiz ödemiş kullanıcılar çekilişsiz kurasız 100 kontör kazanırlar...Abonelik ücreti Turkcell kullanıcıları haftalık 25 std. SMS / 50 kontör, Avea ve Vodafone kullanıcıları 25 std.SMS / 50 kontördür ve otomatik yenilenir.
Görüldüğü üzere üye olan kullanıcının 2 ay abone olarak kalması gerekiyor.. Buda 400 Kontör demek.. içerik indirimiyle 450 kontöre denk geliyor..
Tamam biz bunları biliyoruz üyede olmayacağız. Ancak yurdumun gariban insanını bu şekilde tuzağa düşürmek ne kadar insanlıkla bağdaşır ve ne kadar doğrudur?
O sitenin Yetkililerine sesleniyorum.. Çaresiz vatandaşımız herkese 100 köntör sloganını duyup üye olsa cebindeki son parayıda bu şirketlere kaptırsa hiçmi içiniz acımayacak?
Bu kampanyayı reklamlardan kaldırtmak için gerekli girişimi yapmalıyız arkadaşlar..
Ne girişim yaparsak yapalım hiç bişey olmuyor adamlar yolunu bulmuş ama şöyle bir durum var reklamlarda da 2 ay üye kalması gerektiği ve içerik indirmesi gerektiği altta küçük yazılarla değil sesli olarak söyleniyor ve hadi onuda duymadın mesaj yolladığında içinde bu bilgilerinde bulunduğuğu onay vermeniz gereken bir mesaj geliyor. Buna rağmen yinede onayladığınız zaman bence bu reklamı yapanların bir suçu kalmıyor. o yüzden abone olanları bilinçlendirmek gerekiyor
Bu sorunun çözümü bence gene Gsm Operatörlerde. Örneğin hepimizin bildiği 0900 lü hatlar vardır. Türk Telekomda sözleşme imzalarken bu servisleri istemediğimizi belirtince 900 lü hatlar aramaya kapanmış oluyordur. GSM operatörleride sözleşmelerinde bu tür servislere abone olup olmak istemediğini sorarlarsa ve imza karşılışığı bu işe girerlerse bence mağduriyet büyük ölcüde çözülür
Arkadaşlar iyi güzel söylüyosunuzda altyazıda falan söylemiyo sesli bir şekilde reklamda söylüyo şartları abone olanlar ayrıca abone olmadan önce mesajla ücretlendirme bilgileri gönderiliyor eğer onaylarsa abone olunuyor yani ortada bir kandırmaca yok herşeyi bilerek üye olmak kandırılmak değildir
Son zamanlarda böyle milleti soyan bi sürü zımbırtı çıktı. Bence cep telefonu kullanan bir çok kişi böyle servislere bilerek yada avantaj için üye olucağını hiç mi hiç sanmıyorum. Çünkü böyle kontör tuzağı servislere üye olması çok kolay ama iptal etmesi büyük bi dert. Bu resmen soygunculuktur bence rekabet kurulu artık müşteriyle hangi kesim ilgileniyosa böyle servislerin kapatılması lazım.
Turkcell ve iş ortakları böyle servislerden 2 senedir çok kar etti.
yaw herhalde ben boşa konuşuyorum arkadaşlar ben Turkcell deyim ve turkcell kimseye bu şekilde üyelik yapılmasına izin vermiyor. Bi üye olmaya çalışın bakalım kaçtane onay sorusu gelicek izin ve istek olmadan üyelik yapılabilirmi ya kanun var bu ülkede 1000 konturu giden arkadaşta mesajı kendisi yollamadan onu üye yapmazlar ve ücret bilgisi verilmeden kimseyi üye yapamazlar. Bilmeden kurumları kötülemeyin kontürünüz gitmesin istiyorsanız mesaj yollamayın yeter.
Turkcellden kastım 2 sene önce kapanmasın diye aranmak için turkcell hat kullanıyodum. Ve sürekli spam sms leri geliyordu. Pahalı ve çok reklam mesajı yolladuğı için turkcell hattımı kapattım.
Turkcell kullananlar bilir ne kadar çok reklam mesajı geliyor. Tamam sonuçta kullanıcı kabul ediyor ama o zaman telefonu orta yerde ve çoluk çocuğun eline vermemek geliyor. Gecenin bi saatinde yok ykm de indirim var diye mesajlarla uyanmasıda cabası
Telefon açarsın ben bu mesajı istemiyorum dersin mesaj falan gelmez bende turkcell kullanıyorum birtane mesaj gelmez hiçbişeye üyelik olmaz benim niye faturama yansımıyo hiçbir ücret konturlu hattımda var bugüne kadar bir konturum düşmedi ayrıca telefon kişisel kullanım içindir sistem telefonunuzun coluk cocuğun elinde olduğunu anlamaz o yüzden bence telefonunuza sahip çıkarsanız bu şekilde mağdur olmazsınız
Bu sorunun çözümü bence gene Gsm Operatörlerde. Örneğin hepimizin bildiği 0900 lü hatlar vardır. Türk Telekomda sözleşme imzalarken bu servisleri istemediğimizi belirtince 900 lü hatlar aramaya kapanmış oluyordur. GSM operatörleride sözleşmelerinde bu tür servislere abone olup olmak istemediğini sorarlarsa ve imza karşılışığı bu işe girerlerse bence mağduriyet büyük ölcüde çözülür
evet belki iyi fikir. ama bu çok zor. belirttiğin 0900 hatla malum sadece 0900 digitiyle başlıyor. amaa diğer serrvisler daha farklı. wap yada gprs üzerinden yada direk sms yoluyla hattı kullanan kişi yapıyor. yapabileceğin gsm operatörlerinden telefonuna gelecek tanıtım sms'lerini kapattırmak. ama en kesin yol bu tür firmalara kontör kazanacam diye mesaj göndermemek.
Ne girişim yaparsak yapalım hiç bişey olmuyor adamlar yolunu bulmuş ama şöyle bir durum var reklamlarda da 2 ay üye kalması gerektiği ve içerik indirmesi gerektiği altta küçük yazılarla değil sesli olarak söyleniyor ve hadi onuda duymadın mesaj yolladığında içinde bu bilgilerinde bulunduğuğu onay vermeniz gereken bir mesaj geliyor. Buna rağmen yinede onayladığınız zaman bence bu reklamı yapanların bir suçu kalmıyor. o yüzden abone olanları bilinçlendirmek gerekiyor
Ben özellikle ufak veletlerden korkuyorum böle reklam anında. Alır telefonu gönderir artık herşeyi apabiliyo keratalar.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!