http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=200300518 ı biraz değişik buldum ve beğendimde ancak yrumlarna baktığımda , bazı sorunlarının yanında pahalı bir ürünmüş... 40 5o ytl lik istediğim standartlarda bir urun mutlaka vardır ancak bulamadım ben yardmcı olursanız sevinirim.
3.5 " lik optik sürücülerdi yanlış hatırlamıyorsam. 2.5"likler de HDD vs. vs. İkisi de IDE ya da SATA kanallı olursa takabilirsin, ama kutuda sallanır diye düşünüyorum. Özellikle optik sürücü takmanızdaki amaç nedir ?Sadece HDD kutusu almanız bence daha mantıklıdır.
AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir... (9850+790FX+SB750+R700(4870X2) DAİMA AMD (Benim için.)
3.5 " lik optik sürücülerdi yanlış hatırlamıyorsam. 2.5"likler de HDD vs. vs. İkisi de IDE ya da SATA kanallı olursa takabilirsin, ama kutuda sallanır diye düşünüyorum. Özellikle optik sürücü takmanızdaki amaç nedir ?Sadece HDD kutusu almanız bence daha mantıklıdır.
laptop kullanıyorum..elimde asus dvd rw de var..satsan para etmez ( saten ucuz alan sıfır alır).. onuda kullanmak içinde işte almışken 3.5 lukta almak istedim ama pek te onemli değil.hdd takmam daha bi onemli..