Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Website filtering,msn blocking???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Website filtering,msn blocking??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemalefendi

14 Haziran 2008; 11:45:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar workgroup ortaminda,agdaki kullanicalari(xp home) kısıtlamak istiyorum.2003 server'da var ama dedigim gibi clientlar XP home ve 2003 server da domain olarak calismiyor.Mesela msn'e girmelerini engellemek istiyorum,sadece benim istedigim website'lara girmelerine izin vermek istiyorum gibi.Her client'ta tek tek tanimlama yapabiliyorum ama cok etkili olmuyor,ornegin windows firewall'dan engellemeye calisiyorum ama msn aciyor gene.Website filtreleme ile alakali olarak da İnternet expolerer da icerik danismanini etkinlestirip izin verdiklerim acsin diyorum ama gene etkili olmuyor,adam firefox kurmus ordan aciyor.Bunun haricinde kullanici hesaplarini da kısıtlı yaptım ama adam usbflash'ından getirmis kurulu halini kopyalamis ordan aciyor! Anlatabildim derdimi heralde,yardimci olabilirmisiniz?Mesela 2003 server uzerinde kurup calistirabilcegim ama workgroup ortamında etkili olabilcek program war mı?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Website filtering,msn blocking??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir ekran kartıyla sahnede
Flatout: Ultimate Carnage
Bol eğlence ve araba yarışı aynı oyunda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir