isini gorucek modem en iyisidir senin icin, linksys ve us robotics. ikiside gayet basarili. butcen nedir bilmiyorum ama herseyin daha iyisi var :)
people have forgotten how to tell a story. stories don't have a middle or an end any more. they usually have a beginning that never stops beginning. -steven spielberg i think the applications space will be diverse and complex five years from now. -lawrence j. ellison / oracle ceo.
Mode:Öss 08.09.2008'den itibaren günlük soru sayısı:100 10.12.2008'den itibaren günlük soru sayısı:250 15.02.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:500 01.05.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:1000'dir
bn zyxel kullanıyorum bıkere kopma gormedım sınyal gucude airtiesden daha iyi zyxel aldım sınyal gucunu bıraz daha artırıyım dıe gıdıp 30 ytl fark odedım we airties rt 205 aldım. kurdum sınyal daha zayıf gidip zyxelı aldım cokta memnunum stabil çalışıyo hee airties almayın demıorum ama zyxelin sinyal sewiyesini daha guclu gordum ben yınede sıze kalmıs hyrlı forumlar.. bu arada bnm modemın lınkı :
ben kısa bir süre öncesine kadar us robotics kullanıyodum ve hiç memnun değildim. çünkü wireless ve wired veri aktarımında sorunlar vardı. bir dosya indirirken %99 da takılıyordu. dün netgear ds834gt adlım şimdilik memnunum