Evde kablo tv olduğu için herhangi bir şey yapmadım,ama bir yakınımın cihazına da şifre giremediğimiz için ve yazılım yükletmeye para vermemek için normal anteni taktık.
Bu cihazların hiçbir modelinde biss bölümü yoktur. O yüzden ATV'de maçları bile seyredemezsiniz. Çünkü 2004 den bu zamana güncel EMU YAZILIMI çıkmamıştır. Bu cihazlarla yalnızca FTA ŞİFRESİZ kanalları seyredebilirsiniz. Bunu tüm MİNTON marka uydu alıcısı sahipleri bilsin ve bilmeyenlerle de paylaşsın ki millet boşuna bu marka alıcılara benim gibi kerizlenip para vermesin... Saygılarımla.
Evde kablo tv olduğu için herhangi bir şey yapmadım,ama bir yakınımın cihazına da şifre giremediğimiz için ve yazılım yükletmeye para vermemek için normal anteni taktık.
Para veren çok.Bkz;Bizim komşu
Mode:Öss 08.09.2008'den itibaren günlük soru sayısı:100 10.12.2008'den itibaren günlük soru sayısı:250 15.02.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:500 01.05.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:1000'dir
uzun yıllardan sonra receiverin kod kabul etmemesi nedeniyle antene geri dönüş yaptık.Başka bu dönüşü yapanlar var mı sizler neler hissediyorsunuz
İlk maçı çatı anteni ile izledim. İkincisine şifre girme işlemini yetiştirdim ve atv'den izledim. Üçüncü maçı Alman Zdf kanalından izledim. 4.maça ne olur bilmiyorum...