Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NOKİA 5310 MSN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> NOKİA 5310 MSN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
celep64

14 Haziran 2008; 1:18:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar belki yanlış yere yazıyorum şimdiden özür dilerim nokia 5310 telefonuma msn programı yüklemek istiyorum ama bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
u_mit

14 Haziran 2008; 3:06:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

wap.ceptemsn.com a giriyosun mesenger programını telefonuna indiriyosun. wap ayarların yoksa WAP 5310 yaz 2222 ye yolla

indirdikten sonra sırasıyla telefonundan

Menü-Ayarlar-yapılandırma-kişisel yapılandırma ayarları-yeni ekle diyosun çıkan seçeneklerden erişim noktası olanı seçiyosun.

hesap ismi kısmına internet yaz altında paket veri ayarları var oraya gir en altta tercih edilen erişim noktasını kullan kısmını hayır yapıosun

erişim noktası ayarlarını tanımla der sana tamam diyosun paket veri erişim noktasına küçük harflerle internet yazıyosun ki muhtemelen o yazıyodur zaten sonra geri geri diyip kişisel yapılandırma ayarlarına kadar çıkıyosun orda oluşturmuş olduğun internet profilini göreceksin üstündeyken seçeneklerden etkinleştir de ondan sonra MSN yi aç kullan daha napiyim bilmemki bu arada bi sorun olursa yaz çözeriz.

umt2408@gmail.com

yok gitti öyle biri yok
U_M_T
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> NOKİA 5310 MSN Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Metal Gear Solid 4 video incel
Solid Snake son savaşında!
Devil May Cry 4
Şeytan savaşları başladı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç