x230'a aslında ses kartına bile gerek yok onboard ses kartı yeter ama illede kaliteli ses alayım dersen CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit yeterli olur 7.1 falan almana hiç gerek yok parana yazık olur
srs wow programını kurdunku 2.1 icin ideal sese ulasmıs olursun gerci ben kullanmıyorum sesin saf halini seviyorum ama bi cok kisi icin guzel bi oyuncak bu program!!!!! sesi acayip dolduruyor!!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!
Logitech z4i kullanıyorum uzun bi süre onboard kartla dinledim daha sonra creative x mod aldım gerçekten farkediyo,audigy value yada sound blaster live le fark olurmu bilemicem,cmssd ve crystalizer la çok daha zevkli film izleyip müzik dinleyebiliyorum,yüksek bitrate li şarkılarda cmssd açıkken bazı ses efektlerinin arkadan yada yanlardan geliyomuş gibi olmasınada çok şahit oldum..
bab creative audigy value bütçesi kısıtlı olanlar için biçilmiş kaftan logitechin ses sistemleri zaten kaliteli bide crative ses kartı alırsan tadından yenmez aynı kart bende var x-fi platinum fatality champion sipariş ettim için satıyorum 30 ytl düşünürsen havalicocuk@msn.com ekle konuşalım