Evde boş boş yatıyordu şunun yan kapağını keseyim dedim..kestim anakartın boylarıyla tam uyuyordu ve içini tamamen boşalttım şu an içine koydum porttan hava çıkışı yapacağım için bir fan alıcam ..yan tarafı kese aynı şekilde kapatıcam..Resimleri sabah eklicem..
*CD - romları koyacak yer bulamadım acaba napsam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarryBlade -- 14 Haziran 2008; 11:18:54 >
Valla shov marka 5.1 in subwoofer kabiniydi . biraz deforme oldu..Bazı yerlerde hatalar yaptım ama oralara soğutucu bloğu takıcam yarın bütün resimleri atıcam..Tutkal almam gerekiyor..Birde sesi baya kesti sunta içinde önceden car car ses çıkardı..Psu ya içeri monte ettim kasasından çıkartıp sadece devresi kaldı CD romlar için yerim kalmadı ama üst tarafa birşey düşünüyorum ama..
ben büyük woofer kabini sanıyordum ama buda güzel nasıl sığdırdın inanamıyorum
Oda var 120 litre falan ama onun içinde bu çöp yığını gibi görünür..ona subwoofer takıcam..Sığdırmak ne kelime bir de fan taktım..Bak yeni resim..Hdd soğutucuda yaptım öndeki siyah şeylerin arkasında hdd var ona macunla yapıştırıcam hdd yi ve fan takıcam..
güzel fikir,görüntüyü macunla falan düzeltirsen(kesilen yerleri falan,)daha g zel olacağını düşünüyorum
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~