kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı

obyilmaz -> kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (14 Haziran 2008; 0:12:41)

arkadaşlar kasa fan hızları nasıl ayarlanabilir

WeNoM -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (14 Haziran 2008; 2:43:04)

fan kontrol cihazı denen bi alet var 5-25 sürücü yuvasına takılıyo onunla kontrol edersin.

obyilmaz -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (14 Haziran 2008; 9:34:21)

ben programı kast etmiştim. böyle bir program varmı???

ManagerCall -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (14 Haziran 2008; 10:16:15)

quote:

Orjinalden alıntı: obyilmaz

Speed Fan programı işinizi görür.

hunter06 -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (15 Haziran 2008; 1:39:14)

quote:

Orjinalden alıntı: ManagerCall

quote:

Orjinalden alıntı: obyilmaz

Speed Fan programı işinizi görür.

bende bari açılmış başlıoktan sorayım ben speed fanı kurdum fanlar hiç sallamıyor programı nasıl iş bi ayar felan mı lazım fan hızlarını ayarlayan başka program varmı

hovardaa -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (15 Haziran 2008; 1:42:23)

kasanız asus ise asus pc probe adlı programla pc nizde olan fanların hızlarını öğrenebilirsiniz veya everest home edition ile öğrenebilirsiniz[sm=ok.gif]

hunter06 -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (15 Haziran 2008; 2:02:26)

hızları değil sadece gerektiğinde yavaşlatmak istiyorum

obyilmaz -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (15 Haziran 2008; 12:15:31)

quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

kasanız asus ise asus pc probe adlı programla pc nizde olan fanların hızlarını öğrenebilirsiniz veya everest home edition ile öğrenebilirsiniz[sm=ok.gif]

kasam cm 690

hovardaa -> Cevap: kasa fan hızlarını nasıl kontrol ederim (15 Haziran 2008; 13:03:58)

anakartın asus olması gerekiyor[sm=ok.gif] kasa derken içindeki anakarttan bahsediyordum.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.171875