Arkadaşlar tel açılmıyor beyaz ekranda kalıyor. Forumda aynı sorunla karşılaşan bir çok kişi gördüm. Sorunun çözümü için main firmwarin yeniden yüklenmesi gibi durumlardan bahsediliyor. Benim modelinki emea 7 gibi birşey sanırım ama onunda farklı versiyonları var galiba. NE yapmalıyım? XS++ diye bi program buldum onunla atabilirmiyim firmwareleri lütfen yardım edin. Saygılar...
Xs den yazılım atıcaksında Elime Daha hiç W900 Gelmediği için Fazla bilgim yok Xs ve Far managerden atabilirsin yazılım ama xs daha kolaydır k.maraştaysan yardım edebilirim :)
Arkadaşlar tel açılmıyor beyaz ekranda kalıyor. Forumda aynı sorunla karşılaşan bir çok kişi gördüm. Sorunun çözümü için main firmwarin yeniden yüklenmesi gibi durumlardan bahsediliyor. Benim modelinki emea 7 gibi birşey sanırım ama onunda farklı versiyonları var galiba. NE yapmalıyım? XS++ diye bi program buldum onunla atabilirmiyim firmwareleri lütfen yardım edin. Saygılar...
en basit yolu sony ericsson update servisinden güncelleme yap güncelleme yaparken bilgisayarın dilini
abd ingilizce yap telefonunu update et hala aynı sorunsa servise vermeni tavsiye ederim beyaz ekran sorunu
bazen yazılımsal bazende donanımsal olabiliyor setol yada xss ile yazılım yüklemek istersende forumu biraz araştır yazılım yükşleme konuları mevcut mesala imzamdaki k 790 konusunda setolle yazılım yükleme anlatılmış telefonun cıdına göre main fs ve custom dosyası yükleyeceksin yazılım dosyaları imzamda mevcut
sony ericsson update servisinden güncelleme yaptığımda her seferinde %89 da kalıyor. dediğin dili denedim yine aynı sonuç ortaya çıktı. telefonun cıdı derken nereden öğrenebilirim? seninimzandaki dosyalara baktım ama w900 için bir sürü var hangisi ni kullanacağımı bilemiyorum ...
Bu arada xs++ programında telin w900 cıd 49 bide db2000 diye bişey yazıyor. farukkk arkadaşım senin fw lerden hangisini seçmeliyim yardım edersen çok makbule geçecek
Aynen öyle oldu arkadaşım. ama bi gelişme var. Kendime göre doğru bulduğum main ve fs dosyalarını attım tele şmdi xs++ ile. beyaz ekran şimdide yanıp sönüyor ve arada bir yeşil bi ekran da please wait diyo yine gidiyo beyaz ekran oluyor :D Arkadaşlar sanırım doğru main ve fsleri bulsam sorun çözülecek gibi ama bi yardım edebilseniz
en basit yolu sony ericsson update servisinden güncelleme yap güncelleme yaparken bilgisayarın dilini
abd ingilizce yap telefonunu update et hala aynı sorunsa servise vermeni tavsiye ederim beyaz ekran sorunu
bazen yazılımsal bazende donanımsal olabiliyor setol yada xss ile yazılım yüklemek istersende forumu biraz araştır yazılım yükşleme konuları mevcut mesala imzamdaki k 790 konusunda setolle yazılım yükleme anlatılmış telefonun cıdına göre main fs ve custom dosyası yükleyeceksin yazılım dosyaları imzamda mevcut
Faruk beyaz Ekran Sorununda Seus Update işe yaramaz sorunun kaynağı Fs çökmesidir Full yazılım Atmadan Tel Açılmaz
şimdi fs main ve costumize dosyalarını flashla attım . teli açınca sony ericsson logosu geliyo tel titriyor bir sefer buraya kadar normal açılışta yaptıklarını yapıyor fakat sonra beyaz ekran yanıp sönüyor tel açılmıyor nerde hata yapıyorum sizce çok uğraştırdı ya
Bir sürü main, fs dosyaları flashladım hiç biri işe yaramadı Sadece tel artık açılıyo ama resetliyo sürekli kendini Başka hangi işlemleri uygulayabilirim ? Yoksa teli servise gönderme zamanı mı geldi