Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W900 Beyaz Ekrannnnn!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W900 Beyaz Ekrannnnn!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serteltr

13 Haziran 2008; 22:35:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar tel açılmıyor beyaz ekranda kalıyor. Forumda aynı sorunla karşılaşan bir çok kişi gördüm. Sorunun çözümü için main firmwarin yeniden yüklenmesi gibi durumlardan bahsediliyor. Benim modelinki emea 7 gibi birşey sanırım ama onunda farklı versiyonları var galiba. NE yapmalıyım? XS++ diye bi program buldum onunla atabilirmiyim firmwareleri lütfen yardım edin. Saygılar...

- - P4 3.0 HT - - Intel 865GBF - - 4*512 MB Kingston DDR 400 (Dual Channel) - - HIS HD 2600 XT 256 MB AGP Iceq Turbo - - Samsung 160 GB Sata - - ASUS 450 Watt PSU - -
Se-Orochi

13 Haziran 2008; 23:12:09 

Xs den yazılım atıcaksında Elime Daha hiç W900 Gelmediği için Fazla bilgim yok Xs ve Far managerden atabilirsin yazılım ama xs daha kolaydır
k.maraştaysan yardım edebilirim :)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 8:00:09 

quote:

Orjinalden alıntı: serteltr

Arkadaşlar tel açılmıyor beyaz ekranda kalıyor. Forumda aynı sorunla karşılaşan bir çok kişi gördüm. Sorunun çözümü için main firmwarin yeniden yüklenmesi gibi durumlardan bahsediliyor. Benim modelinki emea 7 gibi birşey sanırım ama onunda farklı versiyonları var galiba. NE yapmalıyım? XS++ diye bi program buldum onunla atabilirmiyim firmwareleri lütfen yardım edin. Saygılar...

en basit yolu sony ericsson update servisinden güncelleme yap güncelleme yaparken bilgisayarın dilini

abd ingilizce yap telefonunu update et hala aynı sorunsa servise vermeni tavsiye ederim beyaz ekran sorunu

bazen yazılımsal bazende donanımsal olabiliyor setol yada xss ile yazılım yüklemek istersende forumu biraz araştır
yazılım yükşleme konuları mevcut mesala imzamdaki k 790 konusunda setolle yazılım yükleme anlatılmış telefonun cıdına göre main fs ve custom dosyası yükleyeceksin yazılım dosyaları imzamda mevcut

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

serteltr

14 Haziran 2008; 10:44:16 

sony ericsson update servisinden güncelleme yaptığımda her seferinde %89 da kalıyor. dediğin dili denedim yine aynı sonuç ortaya çıktı. telefonun cıdı derken nereden öğrenebilirim? seninimzandaki dosyalara baktım ama w900 için bir sürü var hangisi ni kullanacağımı bilemiyorum ...

- - P4 3.0 HT - - Intel 865GBF - - 4*512 MB Kingston DDR 400 (Dual Channel) - - HIS HD 2600 XT 256 MB AGP Iceq Turbo - - Samsung 160 GB Sata - - ASUS 450 Watt PSU - -
serteltr

14 Haziran 2008; 11:20:35 

Bu arada xs++ programında telin w900 cıd 49 bide db2000 diye bişey yazıyor. farukkk arkadaşım senin fw lerden hangisini seçmeliyim yardım edersen çok makbule geçecek

erhaninho_cArsi

14 Haziran 2008; 12:16:47 

Böyle mi oldu

TodayTomorrowTOYOTA
serteltr

14 Haziran 2008; 12:20:51 

Aynen öyle oldu arkadaşım. ama bi gelişme var. Kendime göre doğru bulduğum main ve fs dosyalarını attım tele şmdi xs++ ile. beyaz ekran şimdide yanıp sönüyor ve arada bir yeşil bi ekran da please wait diyo yine gidiyo beyaz ekran oluyor :D Arkadaşlar sanırım doğru main ve fsleri bulsam sorun çözülecek gibi ama bi yardım edebilseniz

serteltr

14 Haziran 2008; 13:17:37 

R5AH001_RED49, R5BB001_RED49, R5BC004_RED49, R5AG001_RED49 gibi modeller var benimkinin hangisi olduğunu gösteren bi program mevcut mu acaba ???

nolamaz
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

14 Haziran 2008; 13:22:19 

Valla bazen benim k750i'de de böyle beyaz ekran geliyo çok hızlı kullandığım zamanlar,

Sonra siyaha dönüyo bataryayı çıkar tak düzeliyo Türk usulü
Se-Orochi

14 Haziran 2008; 13:23:21 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: serteltr

en basit yolu sony ericsson update servisinden güncelleme yap güncelleme yaparken bilgisayarın dilini

abd ingilizce yap telefonunu update et hala aynı sorunsa servise vermeni tavsiye ederim beyaz ekran sorunu

bazen yazılımsal bazende donanımsal olabiliyor setol yada xss ile yazılım yüklemek istersende forumu biraz araştır
yazılım yükşleme konuları mevcut mesala imzamdaki k 790 konusunda setolle yazılım yükleme anlatılmış telefonun cıdına göre main fs ve custom dosyası yükleyeceksin yazılım dosyaları imzamda mevcut

Faruk beyaz Ekran Sorununda Seus Update işe yaramaz sorunun kaynağı Fs çökmesidir
Full yazılım Atmadan Tel Açılmaz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
serteltr

14 Haziran 2008; 13:49:12 

full yazılım atacağım ama dediğim gibi firmware versiyonunu bulamıyorum telin

serteltr

14 Haziran 2008; 14:31:13 

şimdi fs main ve costumize dosyalarını flashla attım . teli açınca sony ericsson logosu geliyo tel titriyor bir sefer buraya kadar normal açılışta yaptıklarını yapıyor fakat sonra beyaz ekran yanıp sönüyor tel açılmıyor nerde hata yapıyorum sizce çok uğraştırdı ya

serteltr

14 Haziran 2008; 14:42:57 

Birde neden setool 1.1 de w900 desteği yok ???

Se-Orochi

14 Haziran 2008; 16:43:45 

Setool Db2010 Db2012 Db2020 cid49 cid50 cid51 cid52 destekli bi programdır

Senin cihazın ise Db2000 Cid49 dur Xs veya far manager kullanacaksın Mecburen

yazılım işinde acemi isen msnimi ekle profilimden msn den yardım ederim

serteltr

16 Haziran 2008; 13:58:29 

Bir sürü main, fs dosyaları flashladım hiç biri işe yaramadı Sadece tel artık açılıyo ama resetliyo sürekli kendini Başka hangi işlemleri uygulayabilirim ? Yoksa teli servise gönderme zamanı mı geldi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W900 Beyaz Ekrannnnn!!!! Sayfa: [1]
Buraya git: