Şimdi Ara

MICROLAB FC 861 NASIL BİR SİSTEM SİZCE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. ne düşünüyosunuz bu sistem hakkında? bu sistemi kullananlar varsa yorumlarını esirgemesin lütfen.

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27066



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubsoda -- 14 Haziran 2008; 21:00:35 >



  • Forumda bu ürün ile ilgili daha öncede bilgiler yer alıyor araştırabilirsin forumda güzel bir ürün tavsiye ederim.
  • forumda bu ürün hakkında bişeyler bulamadım bi türlü. şunu sorayım ses kartım x-fi xtreme gamer. bu ürünle 5.1 filmlerde surround elde edebilir miyim?
  • Bende microlab a-6664 var galiba tipi hariç aynı nerdeyse. Fiyatı 150 den aşağısı ise alabilirsin. Ben 134 e almıştım fiyatına göre iyi. Bası idare eder. Yalnız sesi bence temiz ve net ,tizler oldukça güzel. X-fi fatalityi takınca zaten hoparlör kendine geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 15 Haziran 2008; 12:30:38 >
  • Özellikler aynı olabilir ama o set ile fc 861 çok farklı belirteyim fc serisinde basslar daha yumuşak ve iyi çıkıyor.
  • MICROLAB FC861 100W RMS 5+1 SILVER SPK

    Teknik Özellikler:

    Güç Çıkşı : (Woofer) 30W RMS (Uydu) 14W x 5 RMS
    Frekans Yanıtı (Woofer) : 30Hz-140Hz (Uydu) 140Hz-20KHz
    Giris Duyarlılığı : 380mV
    Sapma : 1 W 1KHz’de % 0.3
    S/N Oranı : 70 dB’den fazla
    Ayırım : 40 dB’den fazla
    Sürücü Ünite : (Woofer Sürücü) 5.25” manyetik korumalı (Uydu Sürücü) 2.5” manyetik korumalı
    Ses Giriş Soketi : RCA Soketi
    Ses Çıkış Soketi : RCA Soketi
    Özellikler:


    Multimedya Home Theatre sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansı, AC-3 veya DTS dekodere baglayarak elde etmek mümkündür.
    Stereo Ses kaynağı 5.1 geri oynatım moduna dönüstürebilen AUX girişi ile birlikte.
    Kolay çalıştırma için uzaktan kumanda
    Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu
    Güçlü bir bas performansına erişmek için, akustik Hava Akış Dizayn’lı gelişmiş subwoofer
    Essiz V12 Treble Hoparlör Ünitesi net bir ses yaratır.


     MICROLAB FC 861 NASIL BİR SİSTEM SİZCE???




  • arkadaşlar şu sistem hakkında söyleyebileceğiniz bikaç söz daha yok mu? şu an kullandığım sistem creative t6060. onu satıp fc 861 alacağım. t6060ın tiz ve midlerinden gayet memnunum . fc 861 le kıyaslarsak sizce hangisi daha iyi? fikir edinebilmem için görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. fc 861i kullanıp da memnun olmayan var mı ? + ları, - leri nelerdir? benim beklentim temiz ve berrak ses vermesi.
  • Kullanıpta memnun olmayan yok diyebilirim.Uydular creativeden daha hoş ve akustik.Woofer biraz daha derin bass üretiyor.Gerçek 5.1 ses vermesi ve doğal temiz ses ile birlikte kumanda ve de estetiği birleştirmes +ları.Olumsuzluk olarak pek birşey yok belki wooferı daha büyük olabilirdi ama o fiyat aralığında tüm setler 5.25'' woofera sahip.
  • Kısaca bas hariç bence beklentilerini karşılaması lazım bence. Sesi çok net ve tizler iyi bence.
  • görüşleriniz için sağ olun arkadaşlar.
  • bugün aldım fc 861 i . ilk izlenimlerim çok olumlu. ses kalitesinden çok memnunum. tam benim aradığım gibi gerçekten. akustik harika, mid ve tizler çok iyi ve bunlara uyumlu da bir bass var. gümbür gümbür inleten, camları sallayan seviyede bi bass yok. ama aradığınız benim gibi sesin berraklığıysa, gayet tatmin edici yumuşak ve derin bir bass ı var. bass ve ses en yüksek seviyedeyken herhangi bozulma olmuyor.bazı 5.1 sistemlerde wooferdan gelen bir uğultu oluyor. o beni rahatsız ediyordu.bahsettiğim uğultu fc 861 de hiç yok. açıkçası biraz şaşırdım ,yani bu fiyata alacağım bi üründe bu uğultunun olmaması bana garip geldi doğrusu. kumandası gayet kullanışlı. illa amfinin kumandayı algıladığı noktaya nişan almanıza gerek yok. değişik açılara doğrulttuğunuzda da rahatlıkla kullanılabiliyor. kablosuz kumanda kullanınca insan anlıyor rahatlığını. 50-60 ytl lik minton bile kablosuz kumanda koyarken creative, logitech 300$ lık ürünlerine dahi koymuyorlar. ayıp ediyolar benceayrıca fc 861 pc nin dışında ikinci bir alete de aynı anda bağlanabiliyor. 2. bağlanan alette tüm hoparlörlerden ses elde edebiliyorsunuz fakat surround olmuyor. eğer 150-200 ytl arası 5.1 sistem arıyorsanız mutlaka fc 861 e göz atmanızı öneririm.




  • Zamanında almayı düşünmüştüm. Hatta bu ürün ilk çıktığında konu açmıştım.

    http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=12405543&mem=154472&cat=241

    X540 ile bunun arasında kaldım. X540'da matrix var. stereo'u bütün hoparlöre yayıyor. Haliyle laptop kullanıcısıyım Ses kartıda yok malesef.
  • Bu ürün çıkalı baya oluyor haberiniz olsun ses kalitesi ve doğal ses sevenler bu seti x530 a tercih etmeli ama bass diyenler x530 alsın.
  • arkadaslar bende aldım bu ürünü.. ürün cok güzel fakat en fazla 3 kanaldan ses alabiliorum... 2si çalmıyor... onboard ses kartı.. önerileriniz nedir?
  • Ses çıkması için sen kartın 5+1 destek veriyor ise çaldığın dosya da 5+1 ses desteğine sahip olmalı aynı zamanda kullandığın playerın da 5+1 ses desteği olması lazım.Bir mp3 den 5 kanal 5.1 ses vermesini bekleme bu hoparlörle ilgili değil çaldığın dosya ile ilgili bir durum.
  • Bir arkadaşım bugün almış bu setten, yarın gidip detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Yorumlarımı yazarım yarın.
  • Bugün arkadaşıma gittim ve sesini dinledim. Tabii 4 saatlik bir mücadele sonunda. Anfiden ses çıkışı için tam 6 kablo var, yani her bir uydu ve bass için tek tek çıkış vermişler. Bazı dvd playerların 6 girişi var tamam ama benim arkadaşımdaki dvd player gibi 3 çıkışı olan veya ses kartında 3 çıkışı olan kişileri düşünmeliydiler kesinlikle. Bağlamak için canım çıktı desem yeridir. 2 li girişleri teke indirerek bir tanesini tv den iki tanesini de uydu alıcısından sesi alarak hallettim ama bilgisayara bağlamanın şu anda imkanı yok. Zaten girişler şu sarı kablodaki gibi;


    Bu tip bir kablo bilgisayara nasıl dönüştürülür bilmiyorum.

    Neyse uzun uğraşlar sonucunda ve saçma sapan bir bağlantı şekli ile ses elde ettikten sonra Şebnem Ferah'ın Masstival'deki konserini canlı yayında izlemeye başladık. Set genel anlamda başarılıydı. Yaklaşık 30 metrekarelik bir odayı doldurabiliyor. Uyduların tiz ve mid performansı fiyatına göre oldukça iyi. Yalnızca subunu beğenmedim. 5.25 inclik bir sub sete yakışmamış. En azında 6.5 inchlik bir sub kullanılabilirdi. Arkadaşım Mecidiyeköy'deki bir dükkandan kredi kartıyla 150 ytl ye almış. Fiyatına göre oldukça iyi diyebilirim. Ama kablo konusunu kesinlikle almadan önce kesinlikle düşünün, sonra benim gibi dönüştürücülerle uğraşmak zorunda kalmayın.




  • arkadaşlar bu sistem pc ye bağlanırmı o çevresel sesi alabilirmiyim

  • niye hortlattın niye niye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.