Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablosuz ile çalışan msn,emule,Windows Update gibi programlar kabluyu takınca çalışmıyor?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Kablosuz ile çalışan msn,emule,Windows Update gibi programlar kabluyu takınca çalışmıyor? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
suicide68

13 Haziran 2008; 20:49:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Airties 205 kablosuz modem var.Yukarıda yazdığım gibi bir sorun veriyor.İnternet bağlantısı tamam.qtorent canavar gibi çalışıyor.Her siteye girebiliyorum ama Kablosuz ile çalışan msn,emule,Windows Update kabluyu takınca çalışmıyor.düşük id veriyo veya msn hiç açılmıyor.Kablosuz wus 300 aparatını takınca herşey normale dönüyo.Çok uğraştım ayarları değiştim nafile.Ustalar ne der bu konuda?

Intel Core 2 Duo E8200 || Gigabyte GA-P35-DS3R Rev 2.11 || 2x1GB Kingston DDR2-800MHz || 2*250GB WD Raid HD|| Sparkle 8800GT || LG DRW || 2*500GB Philips Ext.HD ||500W Cooler Master PSU || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave||Logitech Z5500 || Logitech Wirles Rumble Pad ||Samsung 37' LCD HDTv|| +Sony Vaio VGN C1S Nootbook
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Kablosuz ile çalışan msn,emule,Windows Update gibi programlar kabluyu takınca çalışmıyor? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi
Cyber Snipa Stinger Fare
FPS oynamayı seviyorsanız bu fareyi mutlaka edinmelisiniz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar