Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ESET Güvenlik Mükemmelliği Alanında Rekor Kırarak 50.Virus Bulletin Ödülünü Almayı Başardı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> ESET Güvenlik Mükemmelliği Alanında Rekor Kırarak 50.Virus Bulletin Ödülünü Almayı Başardı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nod32

13 Haziran 2008; 17:38:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ESET Güvenlik Mükemmelliği Alanında Rekor Kırarak 50.Virus Bulletin Ödülünü Almayı Başardı

Virüs, Worm ve Botları %100 oranında ve Sıfır Hata ile Tespit Eder.

Pro-aktif tehdit tespit alanında dünya lideri ESET, bu gün Virus Bulletin''den 50. VB100 ödülünü kazandığını açıkladı.

Virus Bulletin ilk VB100 ödülünü 1998 yılında verdi ve her yıl çeşitli rakipleri Linux, Windows, Windows serverlar ve Novell Netware gibi değişik platformlarda yarıştırıyor. Bir antivirus yazılımı VB100 logosunu gösterebilmek için iki koşulu yerine getirmelidir: (1) Tüm yaygın virüsleri hem gerçek zamanlı taramada hem de isteğe bağlı taramada tespit edebildiğini göstermeli ve (2) Bir set temiz dosyayı taradığı sırada hiç false positive tespit etmemelidir. 1998 yılındaki ilk VB100 ödülünden bu yana ESET''in antivirus yazılımları %96 üzerinde bir başarı yakalamıştır. (piyasanın en yüksek oranı) Birçok antivirus üreticisinin başarı oranı %50 – 75 aralığındadır.

Virus Bulletin''den John Hawes ESET''in mükemmel tespit ve sıfır false positive oranları ile 50. VB100 ödülünü kucakladığını söyledi. Hawes''e göre ESET''in yüklenmesi hızlı ve etkili olduğunu kanıtladı ve komut satırı tarama opsiyonu ise çok kullanışlıydı.

ESET LLC CEO''su Anton Zajac başka hiçbir şirketin 50 tane VB100 ödülü olmadığını ve ilk olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi, ayrıca ESET çalışanlarına ve özellikle de araştırma ve geliştirme takımlarına kişisel olarak teşekkür ederek piyasadaki en kesin, hafif ve hızlı güvenlik yazılımını üretmeye devam edeceklerini belirtti. 

Bu ayın test başlığı olan Linux için ESET File Security başarı, en güncel imzaya sahip yazılımların dahi tespit edemediği zararlı yazılımların proaktif olarak tespit edilmesini sağlayan gelişmiş bir sezgisel tarama motoru olan ThreatSense® teknolojisinin desteği ile yakalandı. ESET''in çözümü geleneksel yaklaşımların aksine zararlı yazılımların sınırlı bir sanal ortamda serbest bırakılması ve gerçek zamanlı olarak izlenmesi tekniğine dayanıyor. Bu şekilde ESET zararsız dosyalar ile en zorlu, gizli ve sinsi zararlı yazılımlar arasındaki farkı ayırt edebiliyor.

ESET Hakkında
ESET gelişen bilgisayar  tehditlerine karşı zamanında ve gelişmiş korunma sağlayan yazılım çözümleri üretir.

ESET Tedbirli Tehdit Tanıma teknolojisi ile sektörde öncü ve lider bir konumdadır. Firmanın bayrak gemisi ürünü ESET NOD32 Antivirüs her türlü karşılaştırmalı testte şövalyelik ünvanını elinden düşürmemektedir ve bu temel ürün ESET Ürün gamına ESET Smart Security''nin katılmasını sağlamıştır. ESET Smart Security güvenirlik, hız, olağanüstü küçük yer kaplaması ile  entegre bir antivirüs, antispware, antispam ve güvenlik duvarı çözümüdür. Her iki üründe benzer rakiplerinin handikapı olan gereksiz dosya boyutunun olağanüstü etkili bir kodlama ile üstesinden gelmiştir. Bu da bilgisayarları ve ağları yavaşlatmayan daha hızlı tarama anlamına gelir. 160''ın üzerinde ülkede satılan ESET''in üretim merkezi SK, Bratislava''da ve dağıtım merkezi ABD, San Diego''dadır. ESET''in ayrıca UK, Bristol''de, AR, Bueanos Aires''te CZ, Prague''de ofisleri bulunmaktadır ve dünya çapında bir ortaklık ağı ile temsil edilmektedir. Daha fazla bilgi için www.eset.com''u ziyaret edin veya (619) 876-5400 numaralı telefonu arayın.

#  #  #

scaniaperest

13 Haziran 2008; 18:05:18 

Bir de ürünleriniz ucuz olsa...

NOD 32 2.7 inanılmaz derecede kararsız çalışmasıne neden olmuştu bilgisayarımın. 1-2 KB'lık .txt uzantılı dosyamı C:'dem D:'ye taşımak bile 5-6 saniye alabiliyordu. Antivirüsü devredışı bırakınca da herşey yolunda... Yeniden yükledim aynı, başka bilgsayarlarda denedim aynı.. 3.0'ı da denemeye gerek görmedim...

AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.)
mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 3:05:06 

kulladığım 2.7 orijinal deneme sürümü bagle zararlısını tespit edemedi format atmak zorunda kaldım
şimdi kav kullanıyorum.

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
MrPerFormance

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 12:46:54 

kaspersky ın neden bu ödülü alamadığını anlamadım.

BARKU

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008; 17:04:34 

nod32 nin bulamadığı virüsleri kaspersky buluyor

Sürüdeki koyun olacağına dağdaki kurt ol.
musamope

14 Haziran 2008; 20:40:10 

quote:

Orjinalden alıntı: MrPerFormance

kaspersky ın neden bu ödülü alamadığını anlamadım.

kaspersky nin reklama ihtiyacı yokki ödülü ona versinler :)
bu işler böyle verirsin parayı(reklam parasını) oturursun 1.liğe..
yoksa babasınn şirketimi ki 1.oldu reklamını yapsın..

Nicolas ANELKA 39
CoreXXX

14 Haziran 2008; 21:31:59 

quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

nod32 nin bulamadığı virüsleri kaspersky buluyor

çünkü onlar virüs değil, eset bu güne kadar gördüğüm en akıllı yazılım,olur olmaz her şeye virüs demiyor pc için gerçek zararlı dosyaları seziyor ve buluyor,ayrıca pc yi hiç kasmıyor, benim tavsiyem smart security kullanmanız,kaspersky wmp12 betaya virüs diyor çünkü ağda müzik arıyor wmp12 , eh işte siz düşünün
eset ağda paylaştığınız dosyaları birinin görmesini engelliyor önce, fakat her hangi bir ayar yapmadan eseti devre dışı bırakıp ağınız erişmenize izin verirseniz ve eseti tekrar açarsanız size uyarı veriyor bu dosyaları paylaşmakmı istiyorsunuz eset çalışırken diyor ve ok lerseniz izin veriyor, ne kadar akıllı bi program hayrete düşüyorum özelliklerini gördükce, ve ilk defa bi virüs programına 50 dolar veri aldım, çünkü parasını hakediyor bu prıogram

Q9300-3.3 ghz,Asus Maximus Formula,HisICQ3turbo 3870,4gbMuskhin1066Ddr2,Thermaltake 750psu,500NcQ,Samsung2232bw,logitech z5500,Sb x-fi platinum
sertert

15 Haziran 2008; 7:45:27 

nod 32 yi efsane nod 32 fix dosyalarıyla kullanırsanız bir şey bulamıyo tecrübeyle sabit . deneme sürümü olarak kullanıp tecrübe etmek lazım

x2 3600@2750 MHZ - x1900 gt . gigabyte m61P s 3- toshiba dvd-rw -ınca dvb cı -big tower case watercooled ve bi kaç ıvır zıvır daha......
ilyus

15 Haziran 2008; 10:23:34 

himm şimdi reklam diyosunuz yani..

mustafa_550

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 19:44:29