Çok özel bir iPhone marimba_piyano mix yaptım. Valla kendimi övmeyi hiç mi hiç sevmem ama bu çok güzel oldu yahu! Paylaşayım kardeşlerimle dedim... Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim...
h**p://***.MegaShare.com/429511
Bi de alternatif eaststreetz kardeşim kendi dsitesine yüklemiş direk tıkladı mı iniyor...
Neyse meyse yok kardeş banada çok lazım öyle bir program laf edene Allah hidayet versin ama açtırmasınlar bizim ağzımızıda sen tekrar paylaşırsan seviniriz kardeş....
Neyse meyse yok kardeş banada çok lazım öyle bir program laf edene Allah hidayet versin ama açtırmasınlar bizim ağzımızıda sen tekrar paylaşırsan seviniriz kardeş....
sen niye hep dalga geciyorsun ya anlamadim... Yok haciphone mus yok bos islerle ugrasiyorlarmis yok namazda kilar oructa tutarmis yahu kardesim sen niye bunlarla dalga geciyorsun ki. Simdi diceksin ki sanane sana noluyo. Demek ki oluyormus bisiler milleti rahatsiz ediyorsun ...
sevgili zanbay kardeşim, verdiğiniz link çalışıyor ancak rar dosyası hatalı açılıyor. bu sorun bir tek bende mi oldu bilemiyorum ama linki tekrar kontrol ederseniz sevinirim.