Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HD - HDD dedikleri nedir ki ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> HD - HDD dedikleri nedir ki ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rakkate

13 Haziran 2008; 15:02:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ocak ayında, uzun zamandır beklediğim HD yayın kalitesini ve PVR HDD li bir cihazım olsun diye DigitürkPlus alma gafletinde bulundum. Uzun bir zaman müşteri temsilcileriyle uğraştıktan sonra yaklaşık 20 gün önce kaydımı iptal ettirdim. Digikutunun elimde kalmasıda cabası tabi. Şimdi PVR özelliğine alışkın bir aile olarak sıkıntı yaşamaktayız. Her akşam "bu akşam diziyi kayıt edemiyoruz değil mi ?" eleştirisiyle karışık sorusuna muhatap oluyorum. Digitürk ü tekrar açtırmak istemiyorum, HD yayın adı altında zaten bir sürü paramızı aldılar PVR özelliği adı altında her ay 7 ytl para alıyorlar ama cihazın yayını kayıt edip etmeyeceği kimsenin kontorülünde değil :) hasılı sevgili arkadaşlar ben uzun zamandır bu forumu takip ederim. biraz komik olacak ama yeni birşey almadan önce mutlaka burda bir inceleme, eleştiri var mı diye bakarım. Şimdi sizden bir ricam var hem HD Ready hemde PVR özelliği yanı Hdd olan bir Uydu alıcısı var mı varsa bunlardan hangisini bu arkadaşınıza tavsiye edersiniz ? birde HD ve PVR özellikli uydu alıcılarını int. araştırırken DremBox isimli bir ürün çıktı karşıma. Sayfalarca yazılar, anlatımlar bilen varsa "donanım haber" kalitesiyle ne olduğuna dair bikaç cümle yazarsa biz de faydalanmış oluruz :)
teşekkürler...

signore

13 Haziran 2008; 19:38:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dreambox 800 HD Kulübü (İnceleme Yapılacak) (HD destekli ve PVR özellikli)
http://forum.donanimhaber.com/m_23880474/tm.htm

Forum Kuralları _|_ İmza Kuralları _|_ Şikayet Et Butonu _|_ Nick Değişimi _|_ SMS Onay Sistemi _|_ Öneri ve Şikayetleriniz

Kullanıcı adım "sinyore" olarak telafuz edilir.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> HD - HDD dedikleri nedir ki ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç