skystar 3 kartım var..daha önceki evimdeki şahsi uydu alıcımı orada bırakıp başka bir eve taşındım ve apartmanda merkezi uydu sistemi var..Lakin kartın driverını kurduğumda sinyal seviyesinin %100 ve kalitenin%54 te sürekli durması ve hiçbir kanalı bulamaması gibi bir problem yaşadım..acaba vista kullanıyorum diyemi oluyor deyip xp kurdum..ancak aynı sorunum devam etti.. okumadığım forum kalmadı ve sadece bir topic buldum bir yerde..arkadaştada aynı problem olmuş ve skystar ın adminlerinden biri böyle bir problem olamaz kartınız kirlenmiştir üstünü silin öyle deneyin demiş ve topic e daha sonra yazılan bir cevap olmamış..bende söyleneni yaptım ve kartı çıkarıp sildim ve tekrar yerine taktım.. fayda etmedi..kart mı bozuldu acaba dedim ve kankamın kartını alıp denedik ondada aynı problem yaşandı.. ve sonunda her işimi kendim çözen ben skystar a telefon açmak zorunda kaldım.. ve sabahtan öğleye kadar açılmayan telefon en nihayetinde açıldı ve adam bana kartlarımız merkezi uydu sistemlerinde çalışmıyor..yeni çıkan skystar2 hd kartlarda bile bazen sorun yaşanabiliyor gibi saçma ve aptalca bir cevap verdi..ben dünyanın parasını verip kart alıcam ve bu çalışmaz ibaresi kartımın kutusunda yada kitapçığında yazmayacak"eve gelip süpriz olsun diye",ve bu kart merkezi uyduda çalışmayacak..hadi onu geçtim, yeni çıkan skystar2 hd kartında çalışacak diye bir garantisi yok bu arada..bir kaç kişide bu tür problemle karşılaşmış skystar teknisyenleri..bu nasıl iş arkadaşlar..verilen cevap çok komik; kartlarımız fazla hassas olduğundan bu tür sistemlerde çalışmıyorlar...bence madem bu kartınız bu kadar hassas , en dandik sistemde bile çalışabilmesi gerekir.. ve kartım elimde patladı.. benim gibi problem yaşamak istemeyen arkadaşlar aman skystar alırken dikkat edin..
arkadaş sen sigmayımı aradın? böyle bir cevap aldın
www.skystar3.com da aqua ile bir görüş önce skystar3 ün dilinden o anlar. skystar2 hd den bahsedildiğine göre sen technisatı aramış olabilirmisin? çünkü bu kartın skystar3 ile alakası yok
zaten foruma gelen sıkıntıyı cevaplayan aqua idi. kartı sil tekrar tak diyen arkadaş.. skystar 2 hd de onların değilse o sadece bilgi olarak muhtemelen bunu bana söyledi..o karttada butür sıkıntılar oluyor diye.. sigma yı aradım tabii bu arada..