Arkadaşlar ben yarın için sipariş verdim.Adam yarın T808 de T818 de gelecek dedi.Sizce hangisinden alıyım.Hiç bir farkı yok mu ? Yoksa var mı ? Varsa lütfen yazar mısınız ? Yardımlarınızı bekliyorum.Zaten adama ücretide ödedim.Yani yarın gidip sadece telefonu alacam.Ama hangisini alıyım.Lütfen yardım edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucofb54 -- 13 Haziran 2008; 14:24:44 >
1-T818 in önünde 2.dahili kamera var ki bu hiç bir işe yaramıyor 2-T808 de televizyon izlerken televizyon yayınını kaydedemiyorsunuz ancak resim çekebiliyorsunuz izlediğiniz kanalın
Ben olsam T808 alırdım daha kibar görünüyor
2 fark yok tek fark var. yanlış bilgi vermeyelim... tek fark: t818 de artı olarak önde 2.kamera var...(bundan resim veya video çekebiliosunuz.)
dediğin 2.özellik t808 dede,t818dede var...yani tv izlerken resim çekebilme özelliği....
neden garanti için 300 veriyim ki 200 ytl ye varken zaten garanti ye ya ihtiyaç olmuyor yada ihtiyaç ooluonlar işini görmüyor.Şimdiye kadar garantili aldıkta ne oldu...
şimdiye kadar kac tane cin malı telefon aldın 6 ay sonra sorunsuz gecirceginimi zannediyosun
hadi en kötü senin dediğin olsun.. 6 ay sora saten o telden sıkılırsın, yada bozulsa nolcakki giden 200 ytl... 4 aydır kullanıyorum tık yok.. nokia samsung kullandım onlarda bile donma oluyodu....
çin malı die çok küçümsemeyin arklar.. adamlar ne yapmış baksanıza....
üstelik diğer markalarında çoğu çinde yapılmıyomu sizce?
ya bi kere tutturmusunuz çin malı diye samsungun nokianın parçalarının nerede yapıldığını zannediyorsunuz.Onlarda çinde yapılıyor.Afrika da yapılcak hali yok...
t808 de telefon çalarken sessiz e alma özelliği yoktu t818 de varmıdır? acaba açmak istemiyorsak meşgul tonu da vermek istemiyorsak sessize almak iyi oluyor.
benim çin malı telefonlarla sorunum yok ben de çin malı alıcam diyorum zaten sadece 100milyon daha verip orjinal almak daha mantıklı geliyor. 6 ay sonra sıkılmam telefondan ben ve 200milyon bana gore cok para aldımmı 2 yıl idare edicek bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky_Horror -- 14 Haziran 2008; 12:56:51 >
benim çin malı telefonlarla sorunum yok ben de çin malı alıcam diyorum zaten sadece 100milyon daha verip orjinal almak daha mantıklı geliyor. 6 ay sonra sıkılmam telefondan ben ve 200milyon bana gore cok para aldımmı 2 yıl idare edicek bence
100 milyon fazla verincede aynı telefonu veriolar ama aklında bulunsun...orjinal diye bişey yok bunların....
100milyon fazla verince aynısını veriyolar ama 2 yıl da garanti veriyolar.
orjinal dedigime bakma iste demek istedigim turkiye distiribitöründen garantili olarak almak.
100 milyon daha fazla 2 yıl garantili dediğin hangi ürün merak ettim .
... gelecek kuşakların, Türkiye'de Cumhuriyet'in ilani günü ona hic acımadan saldıranların başında, "Cumhuriyetçiyim" diyenlerin yer aldığını gördükleri zaman şaşıracaklarını hiç sanmayınız! Tersine, Türkiye'nin aydın ve Cumhuriyetçi çocukları, böyle Cumhuriyetçi geçinmiş olanların gerçek düşüncelerini irdeleyip saptamakta hiç de güclük çekmeyecektir. Mustafa Kemal Atatürk