veririm elbette yanlız bu tubitakın sitesinde verilen adrese ulaşamıyorsun illa 2008 haziran ayına girmek zorundayız onun için adresi vermedim hatta yuıkarıda belirttim
quote:
Orjinalden alıntı: dergul
paylaşımın güzel ama bilim ve teknik dergisinin kendi sitesindeki adresini verseydin daha iyi olurdu.
adresteki değişiklik için teşekkürler. dergideki devrelerin siteye geç verildiği bir gerçek. ama kendimiz yapalım köşesi derginin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor. dolayısıyla derginin daha fazla satılması için(maddi nedenlerden değil, bilimsel sebeplerle) böyle yapmak zorunda kalıyorlar. 3,5 gibi düşük bir fiyata bize bilimi sevdirmeye çalışan bu dergiyi, tek bir sayfası için bile olsa alarak desteklememiz gerekir.
Dergul kardeşim inanırmısın ben bu dergilere bir türlü sahip olamadım cahilligime sayın ben yeni ögrendim desem yeridir dergi olarak satıldıgını bilmiyordum çok önceleri bilim - teknik dergisi aldım ama o zamanlar bu tür işlevi yoktu çocuk gözlügü verdigi yıllar :D
saolasın bundan sonraki sayılarını alacagım artık bu bana ders oldu
quote:
Orjinalden alıntı: dergul
adresteki değişiklik için teşekkürler. dergideki devrelerin siteye geç verildiği bir gerçek. ama kendimiz yapalım köşesi derginin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor. dolayısıyla derginin daha fazla satılması için(maddi nedenlerden değil, bilimsel sebeplerle) böyle yapmak zorunda kalıyorlar. 3,5 gibi düşük bir fiyata bize bilimi sevdirmeye çalışan bu dergiyi, tek bir sayfası için bile olsa alarak desteklememiz gerekir.
Orjinalden alıntı: buggerman
Teşekküler bilal abi ama bi sorum olacak.bu ledler nasıl bağlanacak bu şekilde iken