Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
arkadaşımda ikisi de var ama ''avea'' alsam mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> arkadaşımda ikisi de var ama ''avea'' alsam mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozgurdeniz65

13 Haziran 2008; 13:38:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar hattım turkcell ve kontör dayanmıyor...
kız arkadaşımı bile arayamıyorum kontör çok gidiyor...
ayrıca 3 sms'ten sonra bedava olması güzel(kampusselli olduğum için)

şimdi diyorum ki...
1-bir kontörlü avea hattı ne kadardır?

2-kız arkadaşımda trcell de var avea da..onun kampussele geçmesini mi bekleyeyim?yoksa bir avea mı alayım?

3-çok msjlaşıyoruz(günde 200'e yakın) ve konuşuyoruz..(günde 1 saate yakın) bana uygun tarife mobile öğrenci mi?

4-sonuç olarak hangisi daha hesaplı ?(trcelle kontör alsam 2 saat beleş gelcek ama bir ay beklicem )

verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..hep o arıyor ben arayamıyorum o yüzden böyle bir konuyu iki yere birden açtım..anlayışınız için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 13 Haziran 2008; 13:38:13 >

wertyon

14 Haziran 2008; 16:25:03 

tabiki kampuscell daha hesaplı... günde bir saat konuşsan ayda 30 saat eder, saatte 6 kontorden 180 kontor eder.mesajlaşmaya kalksan günde 3 kontorden ayda 90 kontor. toplam 270 kontor harcarsın.ayrıca 2 saatte bedava konuşursun tüm turkcellilerle. şimdi aveaya gelelim saatte 12 kontorden 30 saatte 360 kontor, 5000 msj aldığını düşünelim 39 kontore, ettimi sana 400 kontor. hem 130 kontor az harcarsın hemde turkcell kalitesiyle görüşürsün hemde birsürü bedava kontor kampanyalarından yararlanabilirsin...

orkun_celik_

14 Haziran 2008; 21:46:15 

bence avea al 150 kontor yükle 39 kontore 5bin yap patlıcana kayıt ol bedava 3 saat veriyor ve geri kalan 111 kontorede 555 dk konuşursun

YOK
CODY

14 Haziran 2008; 22:13:01 

Kesintisiz konuşma ve ucuz konuşma istiyosan Kampuscell derim.

Ama yok ben baya bi mesajlaşıcam hatta diğer oparatörlerede mesaj çekicem dersen aveada 250 kontör yüklersen her yöne 150 sms hediye veriyor vede 39 kontöre 5000 sms paketinide aldın mı geri kalan 210 kontör ve 180 dk patlıcan hediyesi sana yeter. Ve diğer oparatörleri aramanın dakikası 2 kontör tercih senin

----------------------------------
My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 2 günü kaldı.

17 Haziran 2008; 9:26:26 

kesinlikle avea almalısın.5bin sms paketi ile insan artık mesajlaşmaktan sıkılıyo o derece
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> arkadaşımda ikisi de var ama ''avea'' alsam mı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Battlefield: Bad Company
Savaş alanından yıkılmadık tek bir bina kalmayacak
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar