japon okutama pistleri dışındakileri ellemedim sebebiyse orada gün batımı ve bazı efektlerin sarımtrak olması daha uygun olur diye düşündüğümden. bazı arkadaşlarda aynı görüşte olunca japonyadaki okutama dışındaki pistlerin bloom efektlerine dokunmadım. Ama diğer pistler mesela milan,long beach gerçekten güzel oldu kanaatindeyim, hatta orjinal bloom ile oynayınca bariz farkı anlıyorum.
Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?
üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.
Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU * 1GB RAM. * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above * DirectX Compatible Sound Card * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space
Teşekkür ederim hiç olmazsa artık neden açamadığımı biliyorum
* Windows XP * DirectX 9.0c * AMD Athlon 2600+ * 1.5 GB RAM * Ati Radeon X1650 pro * 500 GB Hard Drive Space
BU ultra higd modunu yükledigimiz zaman cıkan reflections ve shadows ayarları ne işe yarar arkadaşlar. Ben Shadowu 1024 yapıp reflectionsu off yapınca fps hiç 60 dan aşagı düşmedi acaba neleri kıstı.?
Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?
üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.
Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU * 1GB RAM. * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above * DirectX Compatible Sound Card * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space
* Windows XP * DirectX 9.0c * AMD Athlon 2600+ * 1.5 GB RAM * Ati Radeon X1650 pro * 500 GB Hard Drive Space
sanırım işlemcide bi yenilik yapsam iyi olucak
Emule edebilen yazılım falanda arayabilirsin. Ama çokta performans alamassın sanırım.
BU ultra higd modunu yükledigimiz zaman cıkan reflections ve shadows ayarları ne işe yarar arkadaşlar. Ben Shadowu 1024 yapıp reflectionsu off yapınca fps hiç 60 dan aşagı düşmedi acaba neleri kıstı.?
gölge ve yansımaları mı kapatıyoruz arkadaşlar bilen yokmu normalde oyunun patchsiz halinde bu menüler yoktu dogal olarak onu kullanmıyoduk heralde. Reflectionsu kapatında fps 60 dan aşağı inmiyor ben bi fark göremedim gördügüm fark menüdeki isimlerdeki yansımalar oldu ama tam olarak çözemedim yine bilen birileri yardım ederse sevinirim.
gölge ve yansımaları mı kapatıyoruz arkadaşlar bilen yokmu normalde oyunun patchsiz halinde bu menüler yoktu dogal olarak onu kullanmıyoduk heralde. Reflectionsu kapatında fps 60 dan aşağı inmiyor ben bi fark göremedim gördügüm fark menüdeki isimlerdeki yansımalar oldu ama tam olarak çözemedim yine bilen birileri yardım ederse sevinirim.
gölge ve yansımaları kapamayın, shadow ve reflections 1024 olsun önce eğer oyun kasmazsa ikisinide 2048 yapın eğer oyunda sorun yaşarsanız grafiklerde 1024 de kalsın oyun hiç açılmazsa başlata race driver grid safe modda açıp ayarları varsayılan yaparsınız.
arkadaşlar daha dün momo direksiyon aldım ama çok uğraşmama rağmen oyun direksiyonu tanımıyor ama son vista sürücülerini yükledim masa üstünde bi sorun yok bütün fonksiyonları çalışıyor ama oyunda tanımıyor momo kullananlar var okudum yardımcı olmanızı rica ediyorum teşekkürler
venomtrk bu direksiyonu döderemedim la nasıl dönüy bu kardeş bi söyler misin? videoda tanıtım yapılırken dönüyoru ama ben oynarken dönmüyor şimdi diyecen ki kafayı direksiyona takmış zevki çıkmıyor bi söyle gözünü yirim
gölge ve yansımaları kapamayın, shadow ve reflections 1024 olsun önce eğer oyun kasmazsa ikisinide 2048 yapın eğer oyunda sorun yaşarsanız grafiklerde 1024 de kalsın oyun hiç açılmazsa başlata race driver grid safe modda açıp ayarları varsayılan yaparsınız.
shadow u kapamıyorum da reflections u açtım mı acaip kasılıyor fps 30 a düşüyor 512 de bile aynı yalnız bu 1.2 yamasını yükledikten sonra oldu önceki yamada reflectionsta 1024 teyken 50-60 fps ile oynuyodum ama şu an oynayamıyorum.
bi sorum olacak yanlış yere yazıyosam kusura bakmayın lütfen forumda aradım ama bulamadım.. benim autosave problemim var. oyuna her girişimde profil oluşturmam gerekiyor. oyunu single modda oynayamadım gitti. problemim ne sizce?
Games for Windows Live ID: SeRo34 Live Games: Street Fighter 4 - Fuel - Grand Theft Auto 4 - The Club Steam ID: sero34 Steam Games: Modern Warfare 2 - Team Fortress 2 - Left 4 Dead - Half Life 2 Deatmatch - Left 4 Dead 2 (Coming Soon)
bi sorum olacak yanlış yere yazıyosam kusura bakmayın lütfen forumda aradım ama bulamadım.. benim autosave problemim var. oyuna her girişimde profil oluşturmam gerekiyor. oyunu single modda oynayamadım gitti. problemim ne sizce?
bendede aynı sorun var ama kimse cevap vermiyor.tamam kardeşim sadece siz oynayın bu oyunu biz oynamsakta olur
bu kadar öküz bir firma hayatta görmedim ben yaw aynı sorun dirttede vardı.göz göregöre aynı hata 2 defa yapılırmı allah cezanızı versin emi.aynı kayıt sorununu 2 farklı oyunda yapan sığır bir firma ilk defa gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_cinar -- 11 Temmuz 2008; 11:42:10 >
Gigabyte X48-DQ6 1600FSB/DDR2 S+GL+1394+16X 775p * Q6600 G0 1,3VID GÜNLÜK 1,525V İLE 3800MHZ * SUNBEAM CONTACT FREEZER* COOLERMASTER RC-690 KASA * 4x1GB DDR2 800@1150MHZ KİNGSTON RAM * 896 MB ZOTAC GTX260 216SHADER(756-1566-2600) * WESTERN DİGİTAL 1TB 32M CAVİAR BLACK * 200GB SEAGATE+320GB SAMSUNG 16M * ASUS 1608 DVD RW+SAMSUNG DVD RW * ASUS -VW222S BK 22''LCD *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Be Quite Dark Power Pro 850W PSU
1.2 yamasını yapın, save sorunu bende hiç olmadı, race driver grid belgelerimdeki klasörün salt okunur olup olmadığına bakın belki salt okunursa yazamıyordur
Arkadaşlar Yardım !!! G25 ile kullanınca bütün arabalar 120 km yi geçemiyorlar, Ayarları filan kurcaladım ama yapamadım... Klavyeyle oynayınca köklüyorda direksiyonla 120 de kalıyor anlamadım gitti 1.2 patch yüklü...
p4 2.4gHz | 1 gb ddr 400 | x1950GT (655 - 1610 ) ddr3 256 mb agp | 80gb hdd |22" LG Flatron L222WS| Creative 5+1 A500| x7 series mouse+keyboard - Creative Zen Stone İncelemem & Logitech g25 More Than Words... | Canon EOS400D + 18-55 kit lens | |Casper Nirvana Intel Core2Duo 2,2 cpu, 1 GB ram, 140 GB HDD, nVidia 8400 gpu|
Gaz pedalının kalibrasyon ayarından olmasın? Direksiyonun programından gazı sonuna kadar bastıgında gösterge ne gösteriyor kontrol et istersen. Oyunun control ayarlarından gazı tekrar kalibre etmeyi denemişindir sanırım.
Arkadaşlar Yardım !!! G25 ile kullanınca bütün arabalar 120 km yi geçemiyorlar, Ayarları filan kurcaladım ama yapamadım... Klavyeyle oynayınca köklüyorda direksiyonla 120 de kalıyor anlamadım gitti 1.2 patch yüklü...
gaz pedalının kalibrasyonundan bencede ama ayarlayamıyorum oyunda yer yok ayarlayacak
p4 2.4gHz | 1 gb ddr 400 | x1950GT (655 - 1610 ) ddr3 256 mb agp | 80gb hdd |22" LG Flatron L222WS| Creative 5+1 A500| x7 series mouse+keyboard - Creative Zen Stone İncelemem & Logitech g25 More Than Words... | Canon EOS400D + 18-55 kit lens | |Casper Nirvana Intel Core2Duo 2,2 cpu, 1 GB ram, 140 GB HDD, nVidia 8400 gpu|
Gökleri, yeri ve bu ikisi içinde yaydığı canlıları yaratması, O'nun varlığının delillerindendir. O, dilediği zaman, onları bir araya getirmeye de gücü yetendir. (Şu'arâ, 42/29)
Göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için elbette ibretler vardır. (Âl-i İmrân, 3/190)
Gunwane
Uzaklaştırılmış 30.0003195949103 gün cezanın 28 günü kaldı.
22 Temmuz 2008, 19:16:12
O sarı renklerden kurtuluyorsak allah razı olsun birazdan deneyecem bakalım 1.2 versinonu 1.1 patch yüklü oyun için bende bir sorun olur mu patchli oyuna uygulasam yani..Oradaki orijinal dosyalar hangi oyundan alınma 1.0 mi 1.1 mi 1.2 mi ?
Bendede v1.1 yüklü orjinal yama yani üstüne v1.2 yüklemek için oyunu illa yeniden mi kuracaz? bir yolu varsa anlatır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 22 Temmuz 2008; 19:41:02 >
22 Temmuz 2008, 20:26:52
cihan sanmıyorum ya..sadece kopyala yapıştır var..oyun update inin o dosyaları etkileyeceğini sanmıyorum zaten..olmazsa yedeğini al çalışmazsa geri yüklersin..1.2 sürümünü indirdim patch olarak da 1.1 var (off karışıyo) neyse..gayet güzel çalıştı bir istanbul park da denedim hakkaten o sarılık gitti masmavi gökyüzü geldi :D
Minimum Specifications
sanırım işlemcide bi yenilik yapsam iyi olucak
Emule edebilen yazılım falanda arayabilirsin. Ama çokta performans alamassın sanırım.
aynı sorun bendede var,lanet olsun,şimdiye kadar hep övündüğüm 3200+ işlemcim ilk defa beni yarı yolda bıraktı..bu günleride görmek varmış
bu arada,emule işi nasıl oluyor,o tarz bir program varmı ki ?
Arkadaşlar 1.2 yamasını yaptım 42mb'lık ilacınıda yaptım fakat kırmızı corvette ile yapıtğım bir yarıştan sonra menüye dönerken oyun exe hatası veriyor baktım yeni ilaçta çıkmamış buny aşayan varmı reloaded sürümünde?
arkadaşlar bu hız konusunda bi sorum var düz yolda gidiyorum diğer araçlar arkadan yaklaşıp çok rahat geçiyor aynı araç aynı koşullar olduğu halde ayrıca ben önümdekine bana yaklaşanlar gibi yaklaşamıyorum
mesala düz yolda araç sağa doru yavaş yavaş kayıyor haliyle ben düzeltmek için hafif şekilde yön tuşuna tıklıyorum bunu yapınca aracın hızlanması az da olsa gecikiyor bu ayarla ilgili bişimi Single oynarken dedim herhalde Multi de böle değildir fakat aynı
Bunun bi ayarı felan mı var? nebilim bu Advanced Option dan felan ?
arkadaşlar ikinci sorunum ise dün yamayı kurmaya çalışmam ile oldu Yamayı kuruyorum fakat neden se v1.0 kalmaya devam ediyor tekrar kurmaya çalışıyorum Yamayı bana şunu diyor v1.2 zaten üstüne mi kurayım diyor ben evet diyor ve yüklüyorum fakat neden se yüklenmeden sonra gene aynı v1.0 kalıyor sebebi nedir bi bilen varmı ?
merhaba bende bu oyunu yükledim oyunun sadece ana sayfası çıkıyor ama oyuna giremiyorum ekran karman çorman oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim saygılar..