ya modu ultra high modunu yükledim ama noldu? hepsini yukarı çıkarttım sonra yeniden başlattım oyunu açılmadı oyun...orj. dosyaları kopyaladım oyundan çıkıp yine açılmadı!!!!!!!!!! tekrar mı yüklicem ben şimdi bu koskoca oyunu...
Oyunla ilgili iki sorunum var; oyunu direk tıklayınca açılmıyor farklı çalıştır diyince açıyor,ikincisi fraps programı açtığım halde fps yi göremiyorum
Oyunun kısayoluna sağ tıkla özelliklere gel Hedef yolunun sonuna
"\Codemasters\GRID\GRID.exe" -novirtual
yukardaki şekilde yaz bakalım açılıyo mu
-novirtual eki bende yokmuş, yazınca sorun düzeldi eyvallah hocam
venomtrk hocam sana samimice bişi söylim. zor bi hal dosyaları modiye ettikten sonra (özellikle yakın kokpit veya yukarı kokpit) orjinal haline dönmek isteyenler orjinal dosyasını yeniden yerine koyarmı bilemem öyle bir manyak var mı bilmiyorum ben olsam şahsen oyunu baştan kurardım hayır bide yakın kokpiti zor bir hal yaptım acaba yukarı kokpit nasıl diye merak bile etmiyecem o kadar arabayı tek tek aç dosyaları kopyala yazık bize
venomtrk hocam sana samimice bişi söylim. zor bi hal dosyaları modiye ettikten sonra (özellikle yakın kokpit veya yukarı kokpit) orjinal haline dönmek isteyenler orjinal dosyasını yeniden yerine koyarmı bilemem öyle bir manyak var mı bilmiyorum ben olsam şahsen oyunu baştan kurardım hayır bide yakın kokpiti zor bir hal yaptım acaba yukarı kokpit nasıl diye merak bile etmiyecem o kadar arabayı tek tek aç dosyaları kopyala yazık bize
ne demek istediğini anlamadım kopyalamanın nesi zor
hangi kokpiti yükliceksen cars klasörünü kopyalıcaksın oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırcaksın hepsi bu, içindeki araba klasörlerine nedene giriyosun hepsini tek tek mi kopyalıyosun yoksa
Arkadaşlar lütfen biri lütfedip cevaplasın. Neden grafik ayarları değşmiyor. Default neyse öyle kalıyor. Nedir bunun çözümü?
oyunun içinde grafik ayarlara girince shift tuşuna gir gelişmiş ayarların olduğu kısımdan ayarla.
Dostum olmuyor yaf. Optoins ta aa yı 2x yapıyorum. Shift e basıp bütün grafikleri ultra yapıyorum. Sonra oyun restart atıyor. Tekrar oyuna girdiğimde aa 4x oluyor diğer bütün ayarlar eski haline geliyor Aynı sorun CMR Dirt te vardı. Onun çözümü verilmişti ama bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Arkadaşlar lütfen biri lütfedip cevaplasın. Neden grafik ayarları değşmiyor. Default neyse öyle kalıyor. Nedir bunun çözümü?
oyunun içinde grafik ayarlara girince shift tuşuna gir gelişmiş ayarların olduğu kısımdan ayarla.
Dostum olmuyor yaf. Optoins ta aa yı 2x yapıyorum. Shift e basıp bütün grafikleri ultra yapıyorum. Sonra oyun restart atıyor. Tekrar oyuna girdiğimde aa 4x oluyor diğer bütün ayarlar eski haline geliyor Aynı sorun CMR Dirt te vardı. Onun çözümü verilmişti ama bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
oyun restart yapması ilginç 1.1 yamasını yükledin mi
ama restart atıyorsa en büyük sorun ekran kartı sürücüsündedir bak 175.80 i yükle bende hiçbir sorun yok performansta çok iyi
ne demek istediğini anlamadım kopyalamanın nesi zor
hangi kokpiti yükliceksen cars klasörünü kopyalıcaksın oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırcaksın hepsi bu, içindeki araba klasörlerine nedene giriyosun hepsini tek tek mi kopyalıyosun yoksa
ama cars klasörünün içi baya bir dolu klasörleri değiştir dersem onlar silinir hakkaten bi kolayı var mı bu işin yaa (halbuki dos zamanlarını bilirim ben bunu nasıl çözemedim hayret)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksmoke -- 15 Haziran 2008; 13:59:36 >
Siz de restart atmıyor mu Patch i kurdum. Crack i de attım. Oyun sorunsuz çalışıyor. Ama sadece eddiğim gibi grafiklerde sorun var. Snn gönderdiğin sürücüyü kurup bir daha denicem.