Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.969
Cevap
99
Favori
1.000.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben yanıt versem olurmu

    NavNGo'nun standart harita sağlayıcısı zaten Teleatlas'tır,bunun haricinde bazı ülkelerde local sağlayıcılar ile çalışmaya başladı.Başarsoft'ta bunlardan biri.

    naviextras.com'da farklı bir uygulama olacak,şöyleki.Kullandığınız içindeki Content dediğimiz size özel olan herşey birebir NavNGo ile aynı olarak orada yer alıyor.Ve o sitede desteklenen/desteklenecek cihazlara özel Content Manager denilen bir uygulama bunu sürekli kontrol etmekte.

    Zaten yapmanız gereken kolay,eğer yaptığınız değişiklikleri vs. kaybetmek istemiyorsanız cihazınızın yedeğini alın ve güncelleme ardından size özel olanlaı tekrar eski yerine koyun,sorunsuzca devam edin.

    Haaaa derseniz ki bir gün,ya Teleatlas daha iyi oldu artık onu kullanayım o da mümkün olacak.Elbette ücretini ödemek kaydıyla,şu anda Türkiye'de satılacak sadece Next firmasına ait cihazların desteği olacak orada.Daha başka anlaşma yapıpta orda olacak olan varmı emin değilim,ama genelde çoğu firma Çin üzerinden genel satıcıdan aldığından muhtemelen olmaz

    Bu arada bir not....harita kalitesi boyutla kıyaslanmaz,mesela Başarsoft'un eski igo8 haritalarının boyutu daha yüksektir,yeni 2008.7 olanı dahada az.Bunun nedeni kullanılmayacak olan köy yollarının datadan çıkartılması sonucu boyutun azalmasıdır.Yani olupta sorun olmasındansa,düzenlenene kadar olmaması daha iyidir.

    Kolay gelsin




  • hmmm sizden de bir cevap bekliyordum zaten:) Bülent bey de demişti content manager hazır diye.... PEki bu 3 boyutlu binalar konusuna da açıklık getirsek? kim çiziyor hazırlıyor bunları?
  • Alim bey beni bir hayalim var
    acaba istanbul kayıtlarında semt pazarlarının gün bazında kaydı da olup
    ona göre rota üretmek mümkün olur mu ?
  • bu hayalinizi bende gerçekleştirebilirim...Didmka skin yüklerseniz hangi yolun,haftanın hangi günü,hangi saatlerde açık olduğunu belirleyip ona göre rota çizilmesini sağlayabilirsiniz...Dimka skin e ulaşmak için imzamdaki adrese gidiniz..
  • peki bu hayal :) igo2006 plus için olur mu ?
  • Arkadaşlar mesajları okuyamadım, bu soru önceden yazılmışsa kusura bakmayın.

    IGO 2006 ile IGO 8 arasındaki temel farklar neler? Mesela IGO 8'de gittiğiniz rotayı kaydetme özelliği var mı? Benim 2006'da eksikliğini en çok hissettiğim olay bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hayalbert

    peki bu hayal :) igo2006 plus için olur mu ?


    Andy skin var igo 2006 için ama sanırım onda böyle bir özellik yok...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

    Burada fiyati belirleme hakki bizim degil, Garmin'in.. hatta uluslararasi olarak bile monitor ediyorlar..
    elimizden bu geliyor..

    Saygilar.

    ALim K.
    quote:

    Orjinalden alıntı: cydonia

    yakalşık 200 ytl bir yazılım için epey çokmuş

    usa dan almanın hiç avantajı kalmıyor



    bence türkiye deki potansiyel göz ardı edilmemeli

    bu hartia 200 ytl yerıne, 100 ytl olsa emin olun herkes alır,

    insanların korsan tercih etmelerindeki tek kriter yüksek fiyat oluşu,


    hatta size en güzel örneği CRYSIS oyunu ile verebilirim

    49 ytl gibi çok mantıklı bir fiyattan satıldı oyun, kapış kapış gitti.

    bence sizde garmin merkez ile görüşüp ,türkiyeye özel fiyatlandırma istemelisiniz.

    Usa da şu an garmin nuvi 270,usa va avrupa haritaları yüklü halde, 200$ gibi bir rakama satılıyor,

    türkiyede cihaz zaten pahalı, birde harita maliyeti çok fazla bence...




  • Alim Bey'e yine bir soru...

    igo6(harita 2007.7) kullanırken gördüğüm kozyatağı konutları poi'si, şuan elime geçen nisan-mayıs 2008 haritalı Sygic yazılımında yok... acaba harita versyonunu mu yanlış düşünüyorum...

    ayrıca kozyatağı konutlarının apartman no'ları da yok(16A-16B-C-D-E-F-G)...

    bir de sygic'in program olarak versyonunu nerden güncelliyoruz bir bilginiz var mı? harita için formunuzu gördüm ama aleti iade olayları kesinleşmeden güncelleme yapmak istemiyorum :)
  • BEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM
    SYGIC İÇİN ANA MENUDEN TUM POILERİ GÖSER İ TIKLAMAMIŞ OLABİLİRSİN
    GÜNCELLEME İÇİNDE BASARSOFT.COM.TR UZERINDEN SANIRIM İŞME YAPILMAKTA..
  • iyi günler...

    hp ipaq 914c sahibiyim cihazla birlikte yolbil gps programı çıkmadı... acaba yolbili satın alsam 914c ile sorunsuz kullanabilir miyim...

    daha önce kullanan var mı? google maps ile gpsi kullan dediğimde uyduları bulamıyor...

    bu sorun yolbilde de olur mu?

    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
  • bir başka sorum daha var...

    914e igo 2006 kurmaya çalıştım ama 914 ekranı yatay olduğu için igo arayüzünün yarısı ekranın görünmeyen kısında kalıyor ve çalıştıramıyorum

    bunun için bir çözüm var mı ve her programda aynı sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ubeyde

    BEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM
    SYGIC İÇİN ANA MENUDEN TUM POILERİ GÖSER İ TIKLAMAMIŞ OLABİLİRSİN
    GÜNCELLEME İÇİNDE BASARSOFT.COM.TR UZERINDEN SANIRIM İŞME YAPILMAKTA..


    hocam haritadan bakmak değil olay, nokta belirleyip yakın tüm poileri göster demek yada tüm poilerde aramakla da bulamadım... neyse zaten alet 32den büyük numaralı uyduları da görmedi, muhtemelen cebiti beklemeye devam edicem...
  • bu arada bir soru daha, yine haritalar aynı dendiği için soruyorum:

    2008 dosya tarihli sygic haritasında 2007 tarihli igo haritasında olan alışveriş merkezi giriş yolları yok... mesela ümraniye meydan ve kozyatağı karfur gibi... buralara gidileceğinde poiye en yakın sokağa yönlendiriyor ama giriş orada olmayabiliyor(bakınız: Ümraniye IKEA)

    bu bendeki haritanın eskiliği ile mi alakalı yoksa haritalar o kadar da aynı değil mi?
  • SYGIC'deki sorun bence haritadan değil, Sygic'in kendisinden kaynaklaniyor.

    Ben IGO'dan aninda buldugum Kadikoy Evlendirme Dairesi'ni, son harita yuklu Sygic uzerinde ancak Hasanpasa, Kadikoy uzerinden aratarak bulabildim (Bir hafta sonunda). IGO'daki gibi Kadikoy, Istanbul yazarak aratirsaniz cikmiyor.

    Bu arada Sygic program guncellemesi mi cikti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tippingpoints -- 5 Eylül 2008; 18:31:47 >
  • Garmin Mobile XT için kullanılan 2008.07 haritasında Ankara Maltepe GMK bulvarında Otopark olarak görünen kısımda artık inşaat yapılıyor ve otopark iptal oldu. Ayrıca birkaç ay önce bu otoparkın yanında açılmış olan Yapı Kredi Bankası Maltepe Şubesi son haritada hala görünmüyor ve en yakın Yapı Kredi Necatibey olarak görünüyor. Bu küçük eksiklik dışında harita çok iyi.
    Saygılar
  • Selam birşey sormak istiyorum; bende samsung omnia var.bunda acaba lisanlı olarak basarsoftun haritalarını kullanabilirmiyim? Bunu satın alabileceğim bir yer varmı?
  • Selamlar,

    bir haftadir Berlin'de IFA fuarinda oldugum icin cevap yazamadim, ama epey bir kismi cevaplanmis sorularin.

    3D:
    Bina ve DEM datasini IGO'dan satin aliyoruz. Onlarda buyuk bir ajansla anlasmislar, tum avrupa'da onlardan aliyorlar. Fakat bizde tum istanbul'un butun binalari 3D olarak var olmasina ragmen, henuz IGO icine koyma asamasina gelmedik. (lisans odemek gerekiyor belediyeye) bir ara yapabiliriz sanirim ama, yinede tum istanbul olmaz.. bunu da nasil ayirdederiz bilmiyorum.

    Sygic haritalari:
    tum haritalarimiz ayni, farkli firmaya farkli harita vermiyoruz, sadece guncellemesi firmalar tarafindan farkli release edilebiliyor. Bizim web sitemizden en son Sygic haritasi alinabiliyor.. Ama 2008/4 ise, 2008/7'i de isleme koymus olmalilar (ben hala yurtdisindayim)
    Simdilik bu kadar..

    Selamlar.

    Alim K.
  • evet bugün 2007.07 igo6 datasından sonra 2008.01 igo8 datasını da yokladım, google earthden de baktım... bendeki nisan 2008 tarihli sygic haritasında olmayan yollar var... en basit örnek alışveriş merkezi yolları... özel izinli yol kategorisinde olduğu için midir bilemem ama olmaması biraz gıcık bir durum... ayrıca kişisel görüşüm igo6, igo8den daha rahat bir yazılım... ve sygic de son derece kullanışlı ve iyi bir yazılım...

    şimdi yaşadığım tek sorun internette sygic'in daha üst versyonlarını görmeme rağmen indirememem ve elimdeki sygic'i başka karta kopyalayıp kullanamamam... gönül isterki 2gblik bir karta bunları kopyalayıp mp3, video ve navigasyonu tek kartta taşıyabiliym... bu arada update ve activation olayları için sygic'in yanında herhangi bir software numarası verilmedi... device id var ama sw id olmadığı için newww.sygic.com'a kayıt olabiliyorum ne de lisanslı haritamı başka bir kartta aktive edebiliyorum... bu konuyla ilgili kim nasıl yardımcı olur onu da bilemiyorum...

    ayrıca biri en son sygic harita versyonu ne açıkça söyler, ve bu bahsettiğim eksikler giderildimi belirtirse bir harita güncelleme hakkımı kullanmak isterim...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hasbi 81

    Arkadaşlar mesajları okuyamadım, bu soru önceden yazılmışsa kusura bakmayın.

    IGO 2006 ile IGO 8 arasındaki temel farklar neler? Mesela IGO 8'de gittiğiniz rotayı kaydetme özelliği var mı? Benim 2006'da eksikliğini en çok hissettiğim olay bu.

    Nası yani? 2006'da rota kaydı mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.