Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
INCA IM-204W internet bağlanti sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> INCA IM-204W internet bağlanti sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Darci

13 Haziran 2008; 12:02:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba.

Geçen yaz Inca marka modem aldim ve sorunsuz bir şekilde internete bağlandim. Okul bitti yaz tatili için eve geldim ve adsl bağlatma karari aldim. Modem ise geçen yaz sorunsuz bi şekilde bağlandiğim modem. ama şimdi kullanici adimi şifremi doğru girmeme rağmen bağlanmiyor. Cdsinden kurulum yapiyorum yine bağlanmiyor. En sonunda garantiye verdim. Garantiden geldi. Bir sorun yokmuş, Ayar hatasiymiş. Modemi resetlemişler ve firmware update yapmişlar. Yine denedim. Yine bağlanmadi. Bağlanti türü olarak bana telekomdan verilen bilgiye göre PPPoE LLC kullanmam gerekirmiş. Bende öyle kullaniyorum yine bağlanamiyorum. ADSL hattinda bir sorun yok çünkü şu anda başka bir modem ile bağlaniyorum. İnternette araştirdiğim kadariyla buna benzer sorun yaşayan insanlar var.

Bu sorun hakkinda bir bilgisi veya bir çözümü olan var mi?

Teşekkürler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> INCA IM-204W internet bağlanti sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Devil May Cry 4
Şeytan savaşları başladı
İCEAGE+ işlemci soğutucusu
iceage işlemci sogutucusunun yeni versiyonu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç