telefona walkman 2.0 skinini yükleyecektim ama olmadı içinden çıkan bi patch vardı bu patchi yüklidim telefonun ekranına sony ericsson logosu ve yazısı geliyo ama açılmoyo ne yapmam lazım
setolle yazılım yükle telefonunu cıdına göre mai fs ve custom dosyasını yeniden at düzelir forumu araştırırsan patchi geri al diyecem ama skın patchleri geri alınmıyor garanti sen yazılımı yeniden kur forumu araştırırsan nasıl yüleyeceğini bulursun imzamdada bütün sony ericson larım yazılım dosyaları mevcut buradan indirebilirsin
Sorunlarınızı yazarken hangi model olduğunuda yazsanız daha hızlı çözüm bulursunuz yukarda faruk arkadaşım yazmış yazılım atacaksın ama şunuda belirtim patch acoustic vs dosyaları setooldan yükledikten sonra telefonların açılmama sebebi cihaz uygun rest yani restore dosyalarının setoolun çalıştığı bölümde rest klasörünün içinde olmamasındandır tele uygun resti dediğim klasöre eklemeden işlem yapmayın