Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sistem sürekli kitleniyor. Herşeyi yaptım ama çözemiyorum.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Sistem sürekli kitleniyor. Herşeyi yaptım ama çözemiyorum. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Batuhan Bayazıt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Haziran 2008; 1:11:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar iki aydır falan inanılmaz bilgisayar sorunları yaşıyorum ve artık kafayı yemek üzereyim.
Her defasında sorunu başka bi parçaya attım ve bu vesileyle sistemdeki bütün parçaları teker teker değiştirdim.
ama aynı sorun hala devam ediyor.
yapaılabileceğine inandığım herşeyi yaptım ama olmuyor.
lütfen birisi bir yol göstersin.

önce sorunu anlatmakla başliym
orthos ve prime gibi programları çalıştırdıktan 4 5 saniye sonra bilgisayar kilitneniyor. mouse bir süre hareket edebiliyor. 4 5 saniye sonrada o gidiyor.
rasgele zamanlarda kilitlenmeler oluyor.
reset atıyor sistem.
çeşit çeşit mavi ekran hataları.
son olarak problemi vista sp1 e yordum.
hadi dedim xp kuriym. install bile edemeden mavi ekran veriyor her deneyişimde.
gece bilgisyar açık bırakıp yatıyorum bazen. sabah uyandığımda kitlenmiş oluyor.
bazen kitlendiğinde ekranda rengarenk şeyler oluypr. bazende direk mavi ekran hatası alıyorum.

iki sistemdede tamamen aynı sorunlar oldu ve nerede neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum.

eski sistem: q6600(servise gitti sıfırıyla değştirdiler oda aynı sonucu verdi)-gigabyte x38 dq6- ocz 2x1gb ram-2x250gb seaget+500gb wd disk- asus 3780 ekran kartı- enermax 500watt

bu sistemedeki tüm bileşenleri başka parçalarla değiştirdim. sonuç gene aynı oldu.

şuanda kurduğum sistem: asus rampage formula - q6600(yukarıdaki değil. değşen işlemciyi satıp yeni işlemci aldım) -1gb kingston hyperx 750 mhz ram (normalde 3x1gb ballistix tracer war ama onların üçüde memtestte hata verdi geri yolladım. şuandaki ram memtestte hatasız- 2x74 wd raptor+500gb wd disk - asus 3870 ekran kartı - enermax 1000w

iki sistemde aynı olan tek parça 500gb lik disk ve ekran kartı.

az önce diski söküp denedim. sonuç gene aynı.
ekran kartınıda bir tane 6600gt ile değiştirdim. ama değişen bişey olmadı.

gerçekten bilgisyardan soğumuş durumdayım. 2 aydır aynı problem lütfen bir yol gösterin arkadşlar. kafayı yemek üzereyim.

ekleme: bu arada sistemde herhangi bir overclok yok. bütün herşey stok değerlerinde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 13 Haziran 2008; 1:29:06 >

XBOXLive : batubatubatu
PSN : hololoy112
www.enisbatu.net
Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir.
BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
StrangerXT

13 Haziran 2008; 1:20:13 

başlığı düzeltin, yoksa konu kilitlenecektir

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
Batuhan Bayazıt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Haziran 2008; 1:23:05 

umarım uygundur

XBOXLive : batubatubatu
PSN : hololoy112
www.enisbatu.net
Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir.
BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Sistem sürekli kitleniyor. Herşeyi yaptım ama çözemiyorum. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
PowerColor Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Ilgaz GÜLER ile Röportaj
Lost: Via Domus video inceleme
Sevilen dizinin kahramanlarıyla maceraya hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar