Arkadaşlar biliyoru burayla alakası yok ama ne kadar fazla o kadar iyi dedim bu mesaj için ban yemeyi bile göze aldım...
Arkadaşlar sınıfıma bir sürpriz yapıp pikniktubedeki videomuzu beyaz showda ilzettirmeyi planlıyorum,sanırım bunun içinde en fazla izlenenlerde ilk 5'e girmesi gerekiyormuş... Benimde ilk aklıma siz kardeşlerim geldiniz... Yapacağımız tek şey aşağıdaki linke tıklayıp videoyu izlemek pek önemli gelmeyebilir ama yardımcı olursanız sevinirim...
Herkese şimdiden teşekkürler... Ayrıca dağıtabildiğiniz kadarda dağıtırsanız sevinirim... Belki bizim videomuz sizin için önemli olmayabilir ama sadece yardım için... İzleyenler yazarsa hem görmüş olurum hemde yukarda tutarız...
They tried to make me go to rehab, i said 'no, no, no,Yes i've been black but when i come back you'll know know know,I ain't got the time and if my daddy thinks i'm fine,He's tried to make me go to rehab, i won't go go go... Yeniden bir sayfa açmak istesemde,öndeki sayfanın izi olarak kalıyorsun yenisinde. (__EFENDİ__)