Evet, PWNED! ile mümkün. Windows kullanıyorsan WinPwn'ı indirmen lazım. Winpwn bi aralar betaydı en son RC1 çıktı, indirdim denedim, sorunsuz çalışmıştı. Çok hoş oluyor boot logosunu değiştirince =P
www.winpwn.com
Forumda bir arkadaş rehber istemişti, yazmaya da başlamıştım sonra vazgeçtim. Aslında WinPwn için rehbere gerek yok, genel olarak PWNED! ile aynı. Firmware'i gösteriyorsun. Telefon bağlı olacak. iPwner ile pwn ediyorsun. Sonra işin "customize" tarafı başlıyor. Bu arada source'ları ekleyip yükleme de yapabiliyorsun. Installer'ı kurmayı unutma. Kolay gelsin.
Forumda bir arkadaş rehber istemişti, yazmaya da başlamıştım sonra vazgeçtim. Aslında WinPwn için rehbere gerek yok, genel olarak PWNED! ile aynı. Firmware'i gösteriyorsun. Telefon bağlı olacak. iPwner ile pwn ediyorsun. Sonra işin "customize" tarafı başlıyor. Bu arada source'ları ekleyip yükleme de yapabiliyorsun. Installer'ı kurmayı unutma. Kolay gelsin.
Ben istemiştim ve hala ısrar ediyorum bu konuda keşke yazsaydın benden alacağın dua yeterdi sana ben beceremedim bi türlü.. Yinede sağol düşündüğün için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciga75 -- 12 Haziran 2008; 23:06:00 >