kızlar blackbery yada benzer form faktörüne sahip tam qwerty klavyeli cihaz kullanan, yani sahip olduğu cihazın tüm işlevsel özelliklerini bilinçli şekilde sömürdüğunu karsısındakine hissettirebilen erkeklerden hoşlanıyor, en azından benim 10 kız üzerinde yaptığım test sonuçları bu şekilde :P buyrun tartışalım
bence kızlar nazarında bu tür erkekler biraz puan kaybediyor; zira ekrana dokunmaya çalışmaları, türlü pamak ve pandikleme tarzıyla ekranla girdikleri münasebet dışardan bakanın gözüne biraz gülünç bi tablo çiziyor..
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Kızlar muhtemelen iş adamı ya da paralı biri sandıkları için hoşlanıyorlardır. Yoksa çoğu anlamaz zaten teknolojiden
Tamemen doğru bir satış temsilcisi olarak çok karşılaşıyorum, hatta bir defasında genç bir çift dect telefon almaya gelmişlerdi adam özelliklere bakıyor hayatım bu güzel alalım diyor kadın ise onun tipi kötü şunu yada şunu alalım diyor ve bu hep oluyor.