Merhabalar bu iki model hakkında bilginiz var mı acaba? Yada varsa başka bir model önerinizide alabilirim
TOSHIBA SATELLITE A300-17N NOTEBOOK
İşlemci : Intel Pentium Dual-Core T2370 İşlemci Hızı : 1,73GHz,1M L2 Cache,533MHz FSB Bellek : 2 GB Sabit Disk : 200 GB Ağırlık : 2,7 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : Intel GMA X3100 Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Harman Kardon Bellek Tipi : DDR2 Model : A300-17N Modem : 56K Ekran Özelliği : WXGA TFT Grafik Tipi : Intel GMA X3100 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : S-Video Wireless : Var Kart Okuyucu : 5 in 1 Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 4 Yazılım : Vista Home Premium TR/EN
TOSHIBA SATELLITE A300-149
İşlemci : Intel® Core 2 Duo T5550 İşlemci Hızı : 1 83 GHz, 2 MB L2, 667 MHZ FSB Bellek : 2 GB Sabit Disk : 250 GB Ağırlık : 2,7 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : Max 358 MB Paylaşımlı Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Harman Kardon Bellek Tipi : DDR2 Model : A300-149 Modem : 56K Ekran Özelliği : TruBrite WXGA TFT Grafik Tipi : Intel GMA X3100 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD Super Multi Fırewıre Bağlantı : Var Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : Var Wireless : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 4 Yazılım : Windows Vista Home Premium
Merhabalar bu iki model hakkında bilginiz var mı acaba? Yada varsa başka bir model önerinizide alabilirim
TOSHIBA SATELLITE A300-149
İşlemci : Intel® Core 2 Duo T5550 İşlemci Hızı : 1 83 GHz, 2 MB L2, 667 MHZ FSB Bellek : 2 GB Sabit Disk : 250 GB Ağırlık : 2,7 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : Max 358 MB Paylaşımlı Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Harman Kardon Bellek Tipi : DDR2 Model : A300-149 Modem : 56K Ekran Özelliği : TruBrite WXGA TFT Grafik Tipi : Intel GMA X3100 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD Super Multi Fırewıre Bağlantı : Var Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : Var Wireless : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 4 Yazılım : Windows Vista Home Premium
ben A300 149 olan modeli 1 ay önce almıştım ofis exel internet program flim vs vs tüm multimedya ugulamalarda gayet yeterli
oyun olarak düşünürsek bu modelde crysis cod4 tarzı gibi oyunları asla düşünme !
ama şuda varki eski 1 - 2 yıl önce piyasada olan 9x oyunları normal şekilde oynayabilirsin
ayrıca: bu modeli alırsan XP pro kurmanı öneririm . wista kasıyor biraz !
bu model XP pro işletim sisteminde uçuyor ve sorunsuz günlerdir kullanıyorum
A 300- 149 u ben de almayı düşünüyorum bugünlerde.. Tasarımı ve özellikleri güzel.. Hiç oyun oynamıyorum.. Karşılaştırma yapmak için başka tavsiyesi olan var mı?? Bi de tamamını nakit ödüycem.. Nerden almam daha uygun olur acaba?
internette gördüğüm toshiba a300-149'u dün dünya gözüyle gördüm inceledim teknosada. tasarım olarak pavilionlar kadar değil ama çok şık.
laptoptan tek beklemediğim şey gelişmiş oyunlar:D oyun düşünmediğim için bana yeter de artar gibi geliyo...
harman kardon hoparlör olması güzel, 4 usb girişinin olması güzel. ekran kartı tek kötü yanı gibi ama kullanıcı yorumu da fena olmaz bekliyoruz:D
quote:
Orjinalden alıntı: busranart A 300- 149 u ben de almayı düşünüyorum bugünlerde.. Tasarımı ve özellikleri güzel.. Hiç oyun oynamıyorum.. Karşılaştırma yapmak için başka tavsiyesi olan var mı?? Bi de tamamını nakit ödüycem.. Nerden almam daha uygun olur acaba?
ben de peşin alıcam teknosayı düşünüyorm. tek ödeme fiyatı 1420 ytl..
laptobu aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.. herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama önce de yazdım zaten tek bi oyun yüklemiş değilim bilgisayara şunu oynarım bunu oynarım diyenler 500ytl'yi daha gözden çıkarıp 512 ekran kartlı bi model alsınlar. oyun oynamam diyenlere rahatlıkla önerebileceğim bir laptop..