Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BİRİ TELEFONUMA VODAFONEDAN 10000 YTL KAZANDINIZ DİYOR ÇOK ACİL!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> BİRİ TELEFONUMA VODAFONEDAN 10000 YTL KAZANDINIZ DİYOR ÇOK ACİL!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emreyildirim94

12 Haziran 2008; 21:43:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

biri bana mesaj attı vodafonedan arıyorum dedi 10000 ytl kazandınız şu şu numarayı arayın diye yazıyor aradım 4 adet 250 kontör almalısınız dedi hemen şimdi dedi biraz kıllandım adama da biraz fırça attım ve telefonu nasıl kapatacağını bilemedi ama benim içime kurt düştü gerçekten var mı böyle bir kampanya

K750i>>>>w800i tdci
CAM DRİVER:lifecam v1
ACOUSTİC:ByAcidBuRN - No Hiss
PATCH:21 ELF:4 TANE
Bico

12 Haziran 2008; 21:47:32 

AMAN DİKKAT OLAYA BİRAZ ŞÜPHELİ BAKIYORUM KARDEŞİM..

BENZER BİR DURUM İLGİLİ BİR HABER :

NEVŞEHİR’in merkez ilçeye bağlı Nar Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı 48 yaşındaki Yusuf Kurugöllü de kontör dolandırıcılarının tuzağına düştü. Başkan Karagöllü’den bin 120 YTL’lik kontör dolandıran zanlı aranıyor.

Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü’nün anlatımına göre kendisini cep telefonu ile arayan bir kişi, Ankara Mamak Asayiş Amiri Başkomiser Özden Yücelbaş olduğunu öne sürerek, cep telefonundan savcı beyin eşine küfür ve hakaret edildiğinin belirlendiğini söyledi. Telefonla arayan kişiye, kendisinin Belediye Başkanı olduğunu ve olayla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını anlattığını belirten Kurugöllü şunları söyledi:

“Aynı kişi, ‘Başkanım, biz de biliyoruz böyle bir şey yapmazsınız. Ancak, biz bu konu ile ilgili araştırma yapıyoruz. Bu şekilde dolandırıcılık olayları var, bu şahısları tespit etmeye çalışıyoruz’ diyerek, benden 4 hatt ile bu hatlara 3'er adet 250 lik kontör yüklememi istedi.”

Kişinin istediği hatları alıp, hat numaraları ile kontör şifrelerini telefonla bildirdiğini anlatan Başkan Kurugöllü, aynı kişinin daha sonra tekrar arayarak yine kontör istemesi üzerine dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdiğini belirtti. Kurugöllü’nün dolandırıcıya aldığı hat ve kontörlerinin toplam değerinin bin 120 YTL olduğu, dolandırıcının yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak : http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2008/Nisan/09/Haber_365192.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 12 Haziran 2008; 21:48:17 >

C* İNADINA SEVGİ,İNADINA AŞK,İNADINA VATAN C*
Bico

12 Haziran 2008; 21:49:46 

AMAN DİKKAT OLAYA BİRAZ ŞÜPHELİ BAKIYORUM KARDEŞİM..

BİR ÖRNEK HABER DAHA :

Trabzon'da bir doktor, kendisini telefondan arayan ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olarak tanıtan kişi tarafından 12 bin kontör dolandırıldı.

Dolandırıldığını, arayan kişinin telefonuna kontör yüklendikten sonra fark eden doktor, parayı ödemeyince karakolluk oldu. Alınan bilgiye göre, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Servisi'nde görevli Opr. Dr. Muhammet Selim'i cep telefonundan arayan bir kişi, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli polis olduğunu söyleyerek, görüştüğü kişinin ve Muhammet Selim olup olmadığını ve hattın kime ait olduğunu sordu.

Selim'in, hattın oğluna ait olduğunu söylemesi üzerine telefondaki kişi, ''Bu numaranın kayıtlı olduğu kişi hakkında, sahte evrakla banka hesabı ve kredi kartından 40 bin YTL para çektiğini belirledik. Telefonu kapatma, ayrıca benim kontörüm bitmek üzere, en yakın şubeye giderek telefonuma kontör yüklersen iyi olur'' dedi. Bunun üzerine yakındaki Trabzon PTT Merkez Müdürlüğüne giden Selim, gişe memuru Sevinç Önsel'e elindeki telefonu uzatarak, telefondaki kişinin söylediği numaraya kontör yüklemesini istedi.

Önsel, Selim'in isteğine bağlı olarak, telefondaki kişinin söylediği numaraya bilgisayardan 12 bin kontör yükleme yaptı. Selim, Önsel'in, işlemin tamamlandığını ve telefondaki kişinin söylediği numaraya 12 bin kontör yüklediğini ve ücretin bin 416 YTL olduğunu iletmesi üzerine dolandırıldığını anlayarak, parayı ödemedi.

PTT memuru Önsel, Çarşı Polis Merkezine giderek, Selim'in isteği üzerine işlemi yaptığını, hatta şüphelenerek telefondaki kişiye 'bu kadar kontörü ne yapacaksınız' diye sorduğunu, telefondaki kişinin de kendisine 'emniyet müdürlüğünden arıyorum, fazla soru sorma, işine bak' dediğini aktararak, parayı ödemeyen Selim'den şikayetçi oldu.

Muhammet Selim ise yüklenen miktarın yüksek olması dolayısıyla dolandırıldığını anladığını, bu nedenle parayı ödemediğini ifade ederek, kendisini dolandıranlardan şikayetçi oldu.

Kaynak : http://64.233.183.104/search?q=cache:aoyJRqZRXJwJ:www.guncelhaber.com/Guncel-Haberler/Doktora-Kontor-Tuzagi-49981.html+CEPTEN+KONT%C3%96R+TUZA%C4%9EI&hl=tr&ct=clnk&cd=11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 12 Haziran 2008; 21:49:31 >

emreyildirim94

12 Haziran 2008; 21:51:05 

peki ben bu adamı istesem şikayet edebilir miyim ? şimdi kontör alamadı ama az kalsın alıyodu dolandırıcılıktan yer mi bu adam ???

K750i>>>>w800i tdci
Bico

12 Haziran 2008; 21:54:16 

Bu 2 haber netteki senin durumuna benzer haberlerdi sanırım..

Karar senin : Sen bize ne yapabilirim diye danıştın biz sana durumunu örneklerle açıkladık..
GERİSİ TAMAMEN SANA KALMIŞ...

Yardımcı olabildiysem BİR HAYIR DUAN bile yeter...
Her zaman bekleriz MOBİL OPERATÖRLER bölümüne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 12 Haziran 2008; 21:52:36 >

emreyildirim94

12 Haziran 2008; 21:57:53 

ALLAH razı olsun kardeşim arada sırada uğrarım bakarım da mobil operatörler bölümüne ben daha çok cep telefonu ve aksesuarları bölümündeyim çok saol ALLAH razı olsun bu 1000 kontörü sen kurtardın

K750i>>>>w800i tdci
coldsun

13 Haziran 2008; 7:32:27 

Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Hattan kontörleri alıp hattı devamlı takip ediyorlar.

özH@N

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Haziran 2008; 12:27:30 

bu tarz mesajlara aramalara lütfen inanmayalım artık arkadaşlar özellikle Bico arkadaşın verdiği haberlerdeki gibi Emniyet Müdürlüğünden aramalar falan böyle şeyler telefonda halledilebilecek kontörle çözülecek şeyler değil 2 kere düşünüp öyle hareket edelim önemli bir durumda zaten evinize kadar gelirler

serefbey d1

13 Haziran 2008; 15:49:30 

aslında bu gıbı konularda dırek musterı hızmetlerını aramak gerek en saglamı

brky

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 15:52:16 

bi düşün vodafone böyle bişi yapar mı? hiçbir firma yapmaz bunu neden yapsın?

Dikkat: Yukarıda yazılanların tümü hayal ürünüdür.
mustafa_(87)

13 Haziran 2008; 17:07:24 

bencede mantıken saçma zaten

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SKELETER

13 Haziran 2008; 20:10:14 

quote:

Orjinalden alıntı: coldsun

Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Hattan kontörleri alıp hattı devamlı takip ediyorlar.

Savcılığa yani adliyeye git durumu anlatan güzelce bir dilekçe yaz. Savcılık muhtemelen adamın telefonunun bilgilerini isteyecek kullandığı gsm den. Eğer sabıkalıysa telefonu mahkeme kararıyla dinlenmeye alınır. Durum anlaşılır binerler tepesine. Senin elinde her şey. Tabi birde adamın salaklığına bağlı. Akıllı bir suçluysa yakalanamama ihtimali fazla.

coldsun

14 Haziran 2008; 11:33:58 

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

quote:

Orjinalden alıntı: coldsun

Savcılığa yani adliyeye git durumu anlatan güzelce bir dilekçe yaz. Savcılık muhtemelen adamın telefonunun bilgilerini isteyecek kullandığı gsm den. Eğer sabıkalıysa telefonu mahkeme kararıyla dinlenmeye alınır. Durum anlaşılır binerler tepesine. Senin elinde her şey. Tabi birde adamın salaklığına bağlı. Akıllı bir suçluysa yakalanamama ihtimali fazla.

ben aslında insanları da anlamıyorum. bunlara nasıl kanıyorlar. sonuçta gsm operatörlerinin yapabileceği bir durum değil bu. hukuksal boyutta düşünülüyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> BİRİ TELEFONUMA VODAFONEDAN 10000 YTL KAZANDINIZ DİYOR ÇOK ACİL!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git: