Şimdi Ara

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
12.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Uludağ Üniversitesi
    Elektronik Mühendisliği
  • peh ben de yedim bu işler 2 cümle yazıp bi de çakma resim koymayla hele ki fake üyelikle olmazne gibi bir zevk aldın acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 13 Haziran 2008; 12:55:19 >
  • _____________________________
    May The Force Be With Us
  • RoboCop filminin tekrar yapım olmayacağı açıklandı. Film 20 yıl sonra yokedilmiş robocop programının tekrar devreye girmesiyle başlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

peh ben de yedim bu işler 2 cümle yazıp bi de çakma resim koymayla hele ki fake üyelikle olmazne gibi bir zevk aldın acaba

adamın ne zoru varda feyk üyelik alıp burada konu açacak film hakkında,sen karıştırdın heralde burası konu dışı yada gereksizler değil,ayrıca kimsenin tapulu malı da değil forum,buralar benim kimse konu açmasın yaklaşımı yapmayalım lütfen,hoşuna gitmeyen şikayet eder,gereken yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 18 Temmuz 2008; 0:58:22 >
    May The Force Be With Us
  • quote:

Orjinalden alıntı: CurciX

Doğru tabi linki vereyim
    http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=9389&count=0

Sağol Güç Seninlede Olsun
  • devam niteliginde demek?
    ilk film 1987
    2010-1987=23 yıl
    biraz gec devam etmemis mi?

"En iyi film, sağır ve dilsiz kişiler için yapılan filmdir. Çok fazla konuşuyoruz, çok fazla kelime var. Benim niyetim, konuşmanın ötesine geçen saf güzelliği bulabilmektir”
    Sergei Parajanov
  • Haber Doğru...
    Şuanda Development oldugundan IMDBPro Üyeleri bilgileri görebiliyor..

Yaklaşık 3 aydır devam ediyordu görüşmeler..Sonuçlanmış iyi haber..
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

peh ben de yedim bu işler 2 cümle yazıp bi de çakma resim koymayla hele ki fake üyelikle olmazne gibi bir zevk aldın acaba

adamın ne zoru varda feyk üyelik alıp burada konu açacak film hakkında,sen karıştırdın heralde burası konu dışı yada gereksizler değil,ayrıca kimsenin tapulu malı da değil forum,buralar benim kimse konu açmasın yaklaşımı yapmayalım lütfen,hoşuna gitmeyen şikayet eder,gereken yapılır.

zorunun ne olduğunu anlamadığım için "ne gibi bir zevk aldın acaba" yazmışım ama ben anlamasam da bu tip gereksiz işleri yapanların bol olduğu bir forum dh bunu iki bölümle kısıtlayamazsın. burda kimse forum benim dememiş sen karıştırmışsın açıklayayım, burda herkes birşeylerden faydalanıyor bilginin doğruluğu önemlidir forum benim demeyle bilgi veren bir konuyu sorgulamak arasındaki farkı anlayamamışsın konuyu açan arkadaşın verdiği kaynaklara göre büyük ihtimalle asparagas haberdi ki koyduğu resim hiç inandırıcı değildi belli ki haberi süslemek için yapılmıştı ayrıca bilgi olarak da 2 cümle vardı şimdi hangisi mantıklı tarih olmuş robocopun tekrar filme alınacağı mı yoksa piyasaya hareket katmak için ortaya atılmış bir haberden ibaret olduğu mu? ha ben yanıldım ama aksi de olabilirdi o zaman da bu postu atabilecek miydin?

• umarım izlemeye değer bir film olur

quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

zorunun ne olduğunu anlamadığım için "ne gibi bir zevk aldın acaba" yazmışım ama ben anlamasam da bu tip gereksiz işleri yapanların bol olduğu bir forum dh bunu iki bölümle kısıtlayamazsın. burda kimse forum benim dememiş sen karıştırmışsın açıklayayım, burda herkes birşeylerden faydalanıyor bilginin doğruluğu önemlidir forum benim demeyle bilgi veren bir konuyu sorgulamak arasındaki farkı anlayamamışsın konuyu açan arkadaşın verdiği kaynaklara göre büyük ihtimalle asparagas haberdi ki koyduğu resim hiç inandırıcı değildi belli ki haberi süslemek için yapılmıştı ayrıca bilgi olarak da 2 cümle vardı şimdi hangisi mantıklı tarih olmuş robocopun tekrar filme alınacağı mı yoksa piyasaya hareket katmak için ortaya atılmış bir haberden ibaret olduğu mu? ha ben yanıldım ama aksi de olabilirdi o zaman da bu postu atabilecek miydin?

yabancı kaynaklardan alınmış bir haberin asparagas olup olmadığını araştırmak zorundamı herkes,konuyu açarsın kaynağını gösterirsin,üzerine konuşulur tartışılır,haberin doğruluğuna gelince de neden olmasın robocop yeniden filme alınamazmı,yaklaşımın ve yazdığın cümle hoşuma gitmemişti bunu belirtmek istedim,çünkü benzer birşeyi daha önce de yaptığını hatırlıyorum.

• Bunun Önceki Filmleride Fena Değildi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.