Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LOGITECH DUALACTION CRYSİS FIFA08 SORUNU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> LOGITECH DUALACTION CRYSİS FIFA08 SORUNU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
finansmen1

12 Haziran 2008; 20:44:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Logitech Dualaction titreşimli gampad aldım. Sürücülerini yüklemiş olmalıyım ki denetim masasından oyun kumandalarına girdiğimde tuşlarını test edebiliyorum. Hepsi çalışıyor. Fakat crysis de gamepad hiç görünmüyor. Fifa08 de ise gamepad görünüyor, tuşların seçimi ni de yapabiliyorsun fakat oyun başlayınca tuşlar çalışmıyor. bi tek "esc" yaparmış gibi menu açılıyor. bi arkadaş 2004 yılında Fifa05 gamepad sorununu regedit den ayar yaparak çözüldüğü gibi bişi yazmış. Denedim fakat o da bi işe yaramadı. Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

|İntel E6750 2,66 @ 2,66 Gunluk|.|GigaByte N650Sli-DS4 Anakart|.|OCZ 2x1Gb DRR2 800Mhz @800Mhz|.|ZOTAC 8800GT |.|SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|GİGABYTE 3d Aurora 570S Black Kasa|.|High Power 560W |.|Cooling By Zerotherm BTF80 |.|Philips 190X6 Lcd|.|Sony Ericsson k810i|.|Logitech G9 Lazer Mouse|..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> LOGITECH DUALACTION CRYSİS FIFA08 SORUNU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ZeroTherm GX700 ve GX810
ZeroTherm den hem sessiz hem de performansli ekran karti sogutuculari
OCZ 64GB SSD Disk video
OCZnin 64GB kapasiteli katı diski mercek altında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar