Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Motorola E6 Mı L9 Mu Z6 Mı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola E6 Mı L9 Mu Z6 Mı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mcyber

12 Haziran 2008; 20:39:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese selamlar üsdatlar aranıza yeni katıldım. ben telefonumu değiştirmek istiyorum bana hangisini önerirsiniz.
hangisinin müzik sesi dışa verdiğinde daha yüksek çıkıyor bilen varmı?
z 6 da radyo yok onu listeden çıkarabilirim ama rokr e6 da radyo var linüx işletim sistemi var dokunmatik ekran hoşuma gitti kalitesi nasıl?
birde l9 un sesi diğerlerinde iyimi çıkıyor.
benim sadece merak ettiklerim
1- hangisinin sesi yüksek çıkıyor dışa verdiğinde
2- l9 da e-mail gönderme özelliği varmı

herkese teşekkür ederim şimdiden?
saygılarımla.

[img]http://img369.imageshack.us/img369/7105/hellomotocopywl7.jpg[/img]
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 21:37:19 

hangisinde dış ses yüksekliği fazla bilemem ama genel olarak rokr serisi cihazların gerek dış hoparlör, gerek kulaklıkta oldukça kaliiteli ve tatminkar ses verdiklerini biliyorum.

rokr e6, bazı teknomarketlerde 300 liraya gerileyen güncel fiyatıda göz önüne alındığında alınabilecek farklı, tarz sahibi bi cihaz. ama yeni gelen modeller de goz onune alındığında pek öyle aman aman kendini aldıracak yanı olduğuda söylenemez.. ilerleyen dönemlerde kullanıma bağlı olarak kasasının çok çabuk yıprandığından yakınan kullanıcı yorumlarına ilgili forum sayfalarından ulaşabilirsin..

rokr z6, seçenekler arasındaki en güçlü model olarak öne çıkıyor, her ne kadar senin için önemli olan radyo özelliğine sahip olmasa bile..
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-motorola-rokr-z6-fiyati,010663.html

l9 u eleyebilirsin diyorum.. bu benim şahsi görüşüm.. bu arada l9 'a opera web browser yükledikten sonra ister mail alıp gönderirsin, istersen donanınhabere girip msj yazarsın o senin bileceğin iş.

""
geniş yapılı, dokunmatik ekranlı aletlerin moda olduğu şu dönemde, rokr e6 almak mantıklı gibime gelsede, cihazın piyasaya gireli üzerinden onca zaman geçmesi, bi yerde güncel modellere de bi bakmak gerekir diye beni düşündürüyor.

radyo ve müzik için fiyatı düşen w81o yada se nin piyasaya yeni giren modellerini inceleyebilirsin..

foruma hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 12 Haziran 2008; 22:09:06 >

indesign cs3

heartless

12 Haziran 2008; 23:29:39 

Dışarıya verdiği ses yüksekliği çok önemliyse L9 al, modlandıktan sonra çok daha yüksek ses veriyor. ama bu üç'ü arasında Z6 tavsiye ederim.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
mcyber

13 Haziran 2008; 16:27:35 

teşekkür ederim forumda okadar tecrübeli üstadlar var onlarda bir yorum yazmış olsaydı sevinirdim.
yorumlarınız için teşekkür ederim.

motorola l9 yeni çıkan bir model bunun direk mesajlar menüsünde e-posta özelliği varmı? (benim için e-posta özelliği çok önemli) l9 hoş bir model şarj olayıda tatminkar, duyduklarım yorumlara göre, dış hoparlör seside yüksek diyorlar. ahcak z9 un sesi daha yüksek ve kaliteliyse onu alabilirim.

bir de bu l9 modlama işi nasıl. forumda aradım ancak l9 topiğinde kısa bir bahsetmiş açıklamamış
teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyber -- 13 Haziran 2008; 16:28:40 >

[img]http://img369.imageshack.us/img369/7105/hellomotocopywl7.jpg[/img]
fatih_rokr

14 Haziran 2008; 14:32:34 

dostum z6 alman dah iyi tercihini ondanyan kullan manı istiyorum motorola rokr e2 motorola l9 kullanı yorum ama motorola rokr e2 değiştirmek zorunda kaldım özellikleri z6 ile aynı onu al z6

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola E6 Mı L9 Mu Z6 Mı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!
Football Manager Live video
En iyi menajer benim demek,hiç kolay değil!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar