herkese selamlar üsdatlar aranıza yeni katıldım. ben telefonumu değiştirmek istiyorum bana hangisini önerirsiniz. hangisinin müzik sesi dışa verdiğinde daha yüksek çıkıyor bilen varmı? z 6 da radyo yok onu listeden çıkarabilirim ama rokr e6 da radyo var linüx işletim sistemi var dokunmatik ekran hoşuma gitti kalitesi nasıl? birde l9 un sesi diğerlerinde iyimi çıkıyor. benim sadece merak ettiklerim 1- hangisinin sesi yüksek çıkıyor dışa verdiğinde 2- l9 da e-mail gönderme özelliği varmı
hangisinde dış ses yüksekliği fazla bilemem ama genel olarak rokr serisi cihazların gerek dış hoparlör, gerek kulaklıkta oldukça kaliiteli ve tatminkar ses verdiklerini biliyorum.
rokr e6, bazı teknomarketlerde 300 liraya gerileyen güncel fiyatıda göz önüne alındığında alınabilecek farklı, tarz sahibi bi cihaz. ama yeni gelen modeller de goz onune alındığında pek öyle aman aman kendini aldıracak yanı olduğuda söylenemez.. ilerleyen dönemlerde kullanıma bağlı olarak kasasının çok çabuk yıprandığından yakınan kullanıcı yorumlarına ilgili forum sayfalarından ulaşabilirsin..
l9 u eleyebilirsin diyorum.. bu benim şahsi görüşüm.. bu arada l9 'a opera web browser yükledikten sonra ister mail alıp gönderirsin, istersen donanınhabere girip msj yazarsın o senin bileceğin iş.
"" geniş yapılı, dokunmatik ekranlı aletlerin moda olduğu şu dönemde, rokr e6 almak mantıklı gibime gelsede, cihazın piyasaya gireli üzerinden onca zaman geçmesi, bi yerde güncel modellere de bi bakmak gerekir diye beni düşündürüyor.
radyo ve müzik için fiyatı düşen w81o yada se nin piyasaya yeni giren modellerini inceleyebilirsin..
foruma hoşgeldin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 12 Haziran 2008; 22:09:06 >
teşekkür ederim forumda okadar tecrübeli üstadlar var onlarda bir yorum yazmış olsaydı sevinirdim. yorumlarınız için teşekkür ederim.
motorola l9 yeni çıkan bir model bunun direk mesajlar menüsünde e-posta özelliği varmı? (benim için e-posta özelliği çok önemli) l9 hoş bir model şarj olayıda tatminkar, duyduklarım yorumlara göre, dış hoparlör seside yüksek diyorlar. ahcak z9 un sesi daha yüksek ve kaliteliyse onu alabilirim.
bir de bu l9 modlama işi nasıl. forumda aradım ancak l9 topiğinde kısa bir bahsetmiş açıklamamış teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyber -- 13 Haziran 2008; 16:28:40 >
dostum z6 alman dah iyi tercihini ondanyan kullan manı istiyorum motorola rokr e2 motorola l9 kullanı yorum ama motorola rokr e2 değiştirmek zorunda kaldım özellikleri z6 ile aynı onu al z6