Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CEP TELEFONU ÇILGINLIĞI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> CEP TELEFONU ÇILGINLIĞI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mascherano36

12 Haziran 2008; 19:12:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR BEN 98 YILINDAN BERİ 27TELEFON ALMIŞIM HARCADIĞIM PARA 3500YTL CİVARI KENDİMİ TELEFON MANYAĞI OLARAK GÖRÜYORUM.SÜREKLİ YENİ MODELLER ÇIKIYOR SÜREKLİ ZARAR EDİYORUM EN İYİSİ Bİ 8310 ALIP Bİ DAHA HİÇ DEĞİŞTİRMEMEK SİZDEMİ BENİM GİBİ BU ÇILGINLIĞA KENDİNİZİ KAPTIRDINIZ?

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 20:04:26 

2000 - 2001 yılından bu yana 100'ün üzerinde telefon değiştirdim. Daha da fazladır belki. Bugünkü parayla 4 - 5 bin lira harcamışımdır. Zararın neresinden dönülse kardır diyorum artık telefon değiştirmiyorum. 2 senedir neredeyse E900 1 seneye yaklaşıkta 3230 kullanıyorum. Değişim zamanı geldi 3230'un.

Yanımda kal, yanımda kal... Düşlerim yetmez ki bana.....
Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
kartallar_yalnız_uçar

12 Haziran 2008; 20:07:26 

Ben de öyleysim senin kada rolmasa da geçen seneden beri 6310 kullnaıyordum bir tıl hiç değiştirmedim, bundan önce her hafta değiştirirdim şimdi de 8800 kullanııyorum...

Erkek adam renkli takım tutmaz!
mascherano36

12 Haziran 2008; 20:13:36 

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

2000 - 2001 yılından bu yana 100'ün üzerinde telefon değiştirdim. Daha da fazladır belki. Bugünkü parayla 4 - 5 bin lira harcamışımdır. Zararın neresinden dönülse kardır diyorum artık telefon değiştirmiyorum. 2 senedir neredeyse E900 1 seneye yaklaşıkta 3230 kullanıyorum. Değişim zamanı geldi 3230'un.

100telefon demişsin ortalama herbiri 150den desen 15000ytl eder sen daha çok harcamışsın telefonlara

.:: NEJ@T ::.

12 Haziran 2008; 21:24:00 

bende telefon manyağıyım galiba bence bu bir hastalık elimde olsa her ay telefon değiştirirdim ama babam izin vermiyo 2003 yılından beri 9 telefon değiştirdim zarar 1 milyar civarındadır heralde

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Haziran 2008; 21:39:57 

Ben de zamanında kendimi bu işe çok fena kaptırmıştım ve bu işe bir hobiyle son verdim.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
face1tr

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 22:00:49 

hayatım boyunca 4 telefonum oldu, yakında pda vari yeni bi telefona geçiş yapacam ins..

motorola Talkabout 190
imate Smartphone (sp1)
nokia e61
motorola w180

indesign cs3

face1tr

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 22:03:07 

avantajım şuydu. çevremde telefonunu alıp deneyebilceğim çok fazla arkadaş vardı, ben her ne kadar kendime almasamda, her zaman için yeni çıkan telefonları detaylı olarak inceleme yada ödünç alıp bi hafta kullanma sansına sahip olabiliyordum...

indesign cs3

Qantas

12 Haziran 2008; 23:01:09 

nokia sizlerle gurur duyuyor

dh-kemalistler birliği
ucav

13 Haziran 2008; 0:06:59 

BENİMDE 27. TELEFONUM SİEMENS DEN NOKİA YA SAMSUNG A SONY ERİCSSONA ... AA PANASONİC VE ALCATEL NELER VARDI NELER.

AA ŞİMDİ NE Mİ KULLANIYORUM. N 95 8GB+ANYCOOL T808 YETERMİ HAYIR TABİYKİ. BENİM HARCADIĞIM PARAYI SEN DÜŞÜN TEKİ 1000 YTL(N95) DİĞERLERİNİDE ÇIKTIĞI HAFTA ALDIM. E-250 MESELA 420 YTL YE:d ŞİMDİ 100 YTL HOCAM BOŞVER KOY GİTSİN AL BİŞE. AMA N95 DENSE ANYCOOL U TAVSİYE EDERİM

EN GEÇERLİ İMZA GÜVENDİR. HER YERDE GEÇER.GÜVEN OLMADIKÇA İMZANIN NE ÖNEMİ VAR Kİ!!
Teknode

13 Haziran 2008; 0:23:23 

Valla arkadaşlar biz ne kadar çok para kazandırıyoruz bu firmalara.
Biraz daha duyarlı olmak lazım ben 4 senede 2 telefon aldım p910i sonra p990i hala p990i kullanıyorum değiştirmeyide şu anda düşünmüyorum.
Tek beğendiğim model w960i ama o da daha tr da tam olarak satışa çıkmadı bekliyorum eğer uyarsa o anki şartlara alıcam.

Scenic
kazim.erdemli
Uzaklaştırılmış
29.998340972219 gün cezanın 12 günü kaldı.

13 Haziran 2008; 0:24:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano36

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

100telefon demişsin ortalama herbiri 150den desen 15000ytl eder sen daha çok harcamışsın telefonlara

Takas yapmısdır bende 20 den fazla tel değistirdim cebimden 500 ytl çıkdı takas yaptım hep Ancak sonunda telefonumu buldum çin malı n99i süper bir telefon tavsiye ederim biraz daha kaliteli olsun diyorsanız anycool
Orgeneral

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 0:24:54 

Teknolojiyi 1-2 adım geriden takip etmekte fayda var.

● Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

● Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kara_şahin