Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
The İphone Could not be Restored. An Unknown Error occurred 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> The İphone Could not be Restored. An Unknown Error occurred 6 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
WeeDSmoKa

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Haziran 2008; 19:05:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bir arkadaşıma yardım amaçlı açtım ropiği, eğer daha önce böyle bir topic açıldıysa kusura bakamyın, iş doalyısıyla cok yoğunum ve detayl ıbir arama yapamadım;

Sorun Topicdeki gibidir..

quote:

Orjinalden Alıntı : Arkadaşım Kemal :D

iphone umda appserv diye bir uygulama kaldirdim once source yenilemesi baya uzun surdu 15 25 dakika arasi. sonra cihaz kapandi we tekrar acilirken elma resmi geldi. ve o sekilde kaldi iki gundur ugrasiyorum bir turlu bulamadim restore edemedim. denemedigim yol kalmadi. elimdeki cihaz iphone 16 gb yardim edecek arkadas varsa freak@romantizma.com msn adresim

Merdivenlerden cıkarken,orda olmayan bi adamla karsılastım.
Bugün de orda değildi.
Keşke dedim keşke gitse ...
Server - Nick(Lvl) = Venice - WeeDSmoKa ( 90 F.F )
Build - Weapon = Full STr - Two Handed Warior
Guild - Job(LvL-Nick LvL) = DEDE_KORKUT( 5 ) - Thief( DaLToN_WeeD )
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Haziran 2008; 20:00:27 

IPhone'un ortadaki butonu ve üst Power tuşuna beraber bas ve DFU mode geç"Kablo çıkana kadar bekle" imzamdaki linke tıkla ve oradaki restore için yapılan uygulamaları takip ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Haziran 2008; 19:59:30 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Haziran 2008; 20:05:23 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

IPhone'un ortadaki butonu ve üst Power tuşuna beraber bas ve DFU mode geç"Kablo çıkana kadar bekle" imzamdaki linke tıkla ve oradaki restore için yapılan uygulamaları takip ediniz.

Bunu kablo takılı oldugu zaman mı yapmamız gerekiyor?Çünkü ben normalde ikisine birden bastığımda kapanma işlemini yapıyorda şunu bileyim ilerde karşıma çıkabilir.
baha40n

12 Haziran 2008; 20:11:27 

Evet kablo takılyken yapacaksın ama illaki DFU moda alman da gerekmiyebiliyor.Sen komut verince o zaten işleme başlayabiliyor.Yani ortaya çıkan sıkıntılı durumun gidişine göre farklı işlemler yapabiliyorsun.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> The İphone Could not be Restored. An Unknown Error occurred 6 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri
ASUS LightScribe DVD yazıcı
Asusun Lightscribe teknolojisine sahip dvd yazıcının testleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç