Line interactive ups kaliteli olursa reset attırmaz ama garanti olsun diyorsan online ups alırsan sürekli devrede olur. ups te en iyi marka apc dir ama biraz tuzludur. f/p olarak tunçmatik veya powercom a bakabilirsin.
Line interactive ups kaliteli olursa reset attırmaz ama garanti olsun diyorsan online ups alırsan sürekli devrede olur. ups te en iyi marka apc dir ama biraz tuzludur. f/p olarak tunçmatik veya powercom a bakabilirsin.
evet,reset attırmamasını umuyorum ve biraz kaliteli olmasını umarak POWERCOM IMD-625AP DIGITAL UPS diyorum, sizce iyi midir?
# Line İnteraktif, # CPU Kontrollü # AVR (Otomatik Voltaj Regülasyonu) # +/- 25% Koruma aralığı, # Digaital göstergeli ekran, # RS232 Bağlantısı,USB Bağlantısı # 20 - 25 dak. Besleme süresi .( 15” CRT Monitör + PC) # 625VA 375W # Aşırı yük ve kısa devre koruması için sigorta ve devre kesici # Giriş voltajının nominalin -9% ila -25% arası altına düşmesi durumunda otomatik olarak 15% yükseltme, # Giriş Voltajının +9% ila +25% arası yükselmesi durumunda 13% düşürme # Kapalı konumda şarj edilebilme # Sızdırmaz, Bakım-gerektirmeyen kurşun asitli akü # Enerji tasarruf fonksiyonu (Yeşil mod) # Akıllı güç yönetim kontrolü # Şimşek ve Voltaj dalgalanmalarına karşı koruma # Gelişmiş batarya yönetimi (ABM teknolojisi) # Input / Output Voltajı,Şarj olma seviyesi,Input frekansı,Isı ve batarya şarj durumu # Akıllı güç yönetimi sayesinde bilgisayardaki uygulamaları kapatarak çıkmak. # Otomatik deşarj koruması # Modem koruması
375W destekliyor sistemi kaldırmaz gibi 1000 lik veya 1500 luk alırsan sorun olmaz