evet rekabet başladı anycoll olanı 423 ytl o da fiyat kıracak mecburen herşeyleri aynı sadece isimleri farklı. bu telefonlar bu gidişler 250 ye kadar düşer
anladım kardeş ama boşuna neden fazla veresinki? bugüne kadar garantileri hiç kullanmadım.... anycooluda garantisiz aldım bilerek... t818 modelinide 4 aydır kullanıyorum...
hepsiburada.com dan 298,88 ytl ye satın aldım ürün bugün kargoya verildi.gelir gelmez inceleyip sizlerle paylaşırım. epey tereddütle satın aldım inşallah cihaz mahçup etmez.
incelemenizi heyecanla bekliyoruz gerçekten iyi fiyat çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: ALPAK
hepsiburada.com dan 298,88 ytl ye satın aldım ürün bugün kargoya verildi.gelir gelmez inceleyip sizlerle paylaşırım. epey tereddütle satın aldım inşallah cihaz mahçup etmez.
arkadaşlar bugün telefon geldi. ilk izlenimlerim gayet olumlu. çok fazla kurcalamaya zamanım olmadı ama ilk izlenim olarak bir video hazırladım birazdan video.donanimhabere yüklemeye çalışacağım. ilk süpriz telefonun çift batarya ile gelmesi oldu. hepsiburada.com da kutu içeriğinde 1 batarya gözüküyordu. 1.hattım avea 2.hattım turkcell . ilk olarak 2.hattan görüşme denemesi yaptım. karşı tarafa sesimin net gelip gelmediğini parazit,eko vs. olup olmadığını sordum sesimin gayet net ulaştığını söyledi. bende net bir şekilde karşı tarafı duyuyordum. 1.hat denemesini hemen sonra yaptım ondada herhangibir sorun yok. telefonun cağrı zil sesi acayip yüksek bi şekizde azatmak lazım. tv ve radyoyu denedim ikiside gayet iyi çalışıyor. arkadaşta garantisiz başka bir model vardı onda kalem anten vazifesi görüyordu. bunda öyle bir durum yok sabit anteni var. kalemi alt tarafta ayrı olarak mevcut. antenin sabit olması hoşuma gitti. hafıza kartında 3gp ve mp4 video örnekleri var sorunsuz çalışıyorlar. cihazın ses çıkışı çok iyi. cihazı kurcaladıktan sonra yine tecrübelerimi aktaracağım şimdilik bu kadar. sonuç olarak umduğumdan daha iyi bir ürünle karşılaştım. düşüncelerim gayet olumlu şu an. elbette kullandıkça olumlu ve olumsuz yönler daha da netleşecektir. neyse şu videoyu yükleyeyim görüşmek üzere.