Bu telefona uygun kulaklık nereden bulunabilir? Hediye olarak geldi fakat tv mecburen dışarı ses vererek izlenmek zorunda. 2. telefon ve cep televizyonu olarak kullanmak istiyorum fakat, standart 35mm kulaklık girişinin olmaması bir dezavantaj.
Arkaşlar bu mp3 leri zil sesi yapabiliyoruz tamamda mesaj sesi yapabiliyormuyuz çünkü diğer modellerin hemen hemen hiçbirinde mesaj sesi yapılamıyor.Kendi melodileride çok kötü eğer bu özellik yoksa sırf bu yüzden bu telefonu almam.Bu telefonu kullanan birinden cevap bekliyorum.
Bu telefona uygun kulaklık nereden bulunabilir? Hediye olarak geldi fakat tv mecburen dışarı ses vererek izlenmek zorunda. 2. telefon ve cep televizyonu olarak kullanmak istiyorum fakat, standart 35mm kulaklık girişinin olmaması bir dezavantaj.
cevirici 2turlu aparat var heryerde satiliyor biri kaba sert plastikten digeri kablolu nerdeyse kablo kalinliginda 2ytl ye alırsın 35mm degil 3.5mm(normal dedigin) telefonun ustundeki de 2.5mm.. bircok kucuk elektronik cihazda ve telefonlarda 2.5mm yer alıyor
herhalde e250nin ses cıkısı ve kalitesi daha iyidir. cıkıslarıda uyuyyomus galiba. o kulaklık kullanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky_Horror -- 29 Haziran 2008; 12:59:42 >
Telefonun dahili hafızası.....Piyasada bulunan en düşük dahili hafıza en kötü telefonda bile 3-5Mb dir.Bu telefonlarda ise tekrarlıyorum-----197 K(kilobayt) alırken dikkat etmek lazım.Bu hafıza ile ne yapılır diye.........sevgiler
Day mobile T808 anycoolun tamamen aynısı....Garntili olarak hepsi burada com da 283 YTL. 240ytl garantisizine verileceğine 283 YTL ye bu alınır. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdaymt808 sevgiler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 29 Haziran 2008; 14:37:00 >
Arkadaşlar çift simli bir telefon almak istiyorum ancak çok kararsızım, çin ürünlerinin kalitesine güvenemiorum, samsungun ise fiyatı 2 misli. Bu ürünle ilgili sorum ise, 197kb hafıza sorunu. Ne gibi olaylara yol açabilir? yanınd 1 gblık kart da gelior. basit gözle bakınca sorun olmayacak gibi ama bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
evet telefon hafızası çok küçük ama yanında verimen 1 GB hafıza kartı herşeyi hallediyo çekilen resim ve videolar direk hafıza kartına aktarılıyo USB ile ps den aktarılan hersey yine hafıza kartına aktarılıyo.4-5 MB telefon hafızası olsa yine hafıza kartı almak zorundu kalırdın ben kullanıyorum bi sorunum olmadı. eni kısa bir paket sigara büyüklügünde bunu sorun yapmazsan herseyi ile güzel bi telefon....
quote:
Orjinalden alıntı: Alageyik34
Arkadaşlar çift simli bir telefon almak istiyorum ancak çok kararsızım, çin ürünlerinin kalitesine güvenemiorum, samsungun ise fiyatı 2 misli. Bu ürünle ilgili sorum ise, 197kb hafıza sorunu. Ne gibi olaylara yol açabilir? yanınd 1 gblık kart da gelior. basit gözle bakınca sorun olmayacak gibi ama bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Day mobile T808 anycoolun tamamen aynısı....Garntili olarak hepsi burada com da 283 YTL. 240ytl garantisizine verileceğine 283 YTL ye bu alınır. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdaymt808 sevgiler....
Merhaba Kardeş Bende Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum Yorumlarınız Ve İzlenimleriniz Güzel, Telefon Kiliti Varmı Yani Menüye Girebilmek İçin Veya Dİğer Yerlere Mesela Msj Bölümüne.... Nokia'ların %90'nında Olan Özellik Güvenlik Kodu.... Bilgilendirirsen Çok Sevinirim.... Selametle.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darß3 -- 29 Haziran 2008; 16:11:34 >
Telefonda o türde bir kilit bulamadım ve mp3 ler sadece zil sesi yapılabiliyor yani mesaj sesi açılış sesi vs hiçbiri yapılmıyor.Kendi melodileride kötü bu özellik yüzünden telefonu almaktan vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawez -- 29 Haziran 2008; 17:01:41 >
çok çok teşekkür ederim arıkan, bir de internette kısa bi araştırdım ancak internet dışında satan bi yer bulamadım, elle tutulur gözle görülür değil gibi, bildiğiniz garantili satan bir mağaza var mı istanbul dahilinde?
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
Evet arkadaşım kişiye özel melodi ve de video atayabiliyorsun