Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kampuscel her yöne 1 kontör

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> kampuscel her yöne 1 kontör Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hdg52

12 Haziran 2008; 14:41:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

normelde kampuscelliyim. yani 100 kontöre 2 saat tüm türkcellilerle bedava knoşuyorum.
bu kampanyadan ayda bir kez yararlanıyormuş . farkkında olmadan bir ay dolmadan 100 kontör yükledim. hemen mesaj geldi tüm turkcellilerle 2 saat bedava konuşma kampanyasından ayda sadece 1 kez yararalanabilirsiniz. diye. tam kendime kızarken bir mesaj daha geldi . TEKLİFİNİZ TANIMLANMIŞTIR ARTIK HER YÖNE 1 KONTÖRE KONUŞABİLİRİSNİZ diye . böyle bir kampanya varda benim mi haberim yok arkadaşlar...

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm www.nt.com.tr
hayalisst

12 Haziran 2008; 14:49:21 

quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

normelde kampuscelliyim. yani 100 kontöre 2 saat tüm türkcellilerle bedava knoşuyorum.
bu kampanyadan ayda bir kez yararlanıyormuş . farkkında olmadan bir ay dolmadan 100 kontör yükledim. hemen mesaj geldi tüm turkcellilerle 2 saat bedava konuşma kampanyasından ayda sadece 1 kez yararalanabilirsiniz. diye. tam kendime kızarken bir mesaj daha geldi . TEKLİFİNİZ TANIMLANMIŞTIR ARTIK HER YÖNE 1 KONTÖRE KONUŞABİLİRİSNİZ diye . böyle bir kampanya varda benim mi haberim yok arkadaşlar...

Önceden vardı bu kampanya.

30 Hazirana kadar uzatıldı

"Söylesem; tesiri yok! Sussam; gönül razı değil....!!"
-Hokkabaz-

12 Haziran 2008; 14:51:44 

quote:

Orjinalden alıntı: hayalisst

quote:

Buna nasıl kayıt oluyoruz ? peki.

hayalisst

12 Haziran 2008; 14:54:44 

quote:

Orjinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Orjinalden alıntı: hayalisst

quote:

Buna nasıl kayıt oluyoruz ? peki.

Kayıt olunmuyor artık. Önceden kayıt olanlar için kampanya devam ediyor.

Kampanya Detayları

15 Nisan’a kadar 5544’e KAYIT yazıp gönderin ardından en az 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca yurt içi her yöne dakikası sadece 1 kontöre konuşun.

Kampanya 1 – 15 Nisan tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 5544’e kayıt mesajı atmak ve kayıt olduktan sonra tek seferde en az 100 kontör yüklemek gerekmektedir.
Her yöne 1 kontöre konuşma teklifiniz tanımlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır.
Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra teklifin geçerlilik süresi 30 gündür.
1 – 15 Nisan tarihleri arasında bir kez kayıt olduktan tekrar kayıt olmaya gerek yoktur.
Kayıt olmuş aboneler için kampanyamız kontör yükleme şartıyla Haziran sonuna kadar devam edecektir.
30 gün sonra yurt içi her yöne dakikası sadece 1 kontöre konuşma hakkı kaybolur.
Kampanyaya katılacak kişi sayısı sınırlıdır.
Kampanya bireysel hazır kart kullanıcıları için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalisst -- 12 Haziran 2008; 14:55:14 >

"Söylesem; tesiri yok! Sussam; gönül razı değil....!!"
propesyonel

12 Haziran 2008; 18:38:42 

30 hazirana kadar her kontor yüklemede 30 günlük dk/1kontor konusma hakkı kazanılır

bymami78

12 Haziran 2008; 19:34:16 

ya arkadaşlar bu ay sürem dolmadan kampuscelliyim 2 defa 100 knt yüklemesi yaptım bana hiçbir hediye mesaj gelmedi

çok geç

12 Haziran 2008; 20:12:34 

kayıt olmamışsındır kampanyalara o yüzden gelmez

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
propesyonel

16 Haziran 2008; 18:18:07 

işin çıldırtan tarafı 30 gün içinde 2.kez kontor yüklemede 120 dk gelmediği gibi . konbara kontoru de alamıyoruz. bunu şikayetvar.com a yazdım herkesten rica ediyorum bunu yazalım . bu haksızlık giderilsin

hdg52

16 Haziran 2008; 18:41:54 

bu bedavalar yüzünden hattımda 650 kontör birikmişti her yöne 1 kontör ile onları eritiyorum ..

her şeye rağmen turkce bu aralar iyi coştu.

şu namara taşınabilirliği çıkınca daha da coşucak bence. darısı diğerlerinin başına
...

avea öğretmen hattı vara ama sabit ücret dışında zınnık koklatmıyorum..13 14 ytl fazla yok...

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm www.nt.com.tr
FelixCrail

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 18:43:21 

valla turkcell o kadar çok kampanya yaptı ki takip etmek zor.

şuan bende her gün 1000mms bedava,
100 kontür yükledim 250kontür bedava verdi.
onun dışında 2 saat bedava diye bir mesaj daha geldi,
her yönü arama 1 köntür diye bir mesaj daha
1 sms 1 kontür diye başka bir mesaj.

şuan hattımla ilgili bildiklerim bunlar.bilmediğim başka neler vardır kimbilir o yüzden artık ne kadar köntür gidiyor bakmaz oldum.ne ihtiyacım varsa teli açıp hallediyorum.işim bitince kalan köntürü gösteren bilgilendirme mesajına bile bakmıyorum artık

FujiFilm Finepix S6000FD

http://www.fotokritik.com/kullanici/FelixCrail/portfolyo/
propesyonel

16 Haziran 2008; 19:04:51 

ben ne zamandır kontor kullanmıyorum . hep bedavalarım oluyo onlardan gidiyo .

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> kampuscel her yöne 1 kontör Sayfa: [1]
Buraya git: