normelde kampuscelliyim. yani 100 kontöre 2 saat tüm türkcellilerle bedava knoşuyorum. bu kampanyadan ayda bir kez yararlanıyormuş . farkkında olmadan bir ay dolmadan 100 kontör yükledim. hemen mesaj geldi tüm turkcellilerle 2 saat bedava konuşma kampanyasından ayda sadece 1 kez yararalanabilirsiniz. diye. tam kendime kızarken bir mesaj daha geldi . TEKLİFİNİZ TANIMLANMIŞTIR ARTIK HER YÖNE 1 KONTÖRE KONUŞABİLİRİSNİZ diye . böyle bir kampanya varda benim mi haberim yok arkadaşlar...
normelde kampuscelliyim. yani 100 kontöre 2 saat tüm türkcellilerle bedava knoşuyorum. bu kampanyadan ayda bir kez yararlanıyormuş . farkkında olmadan bir ay dolmadan 100 kontör yükledim. hemen mesaj geldi tüm turkcellilerle 2 saat bedava konuşma kampanyasından ayda sadece 1 kez yararalanabilirsiniz. diye. tam kendime kızarken bir mesaj daha geldi . TEKLİFİNİZ TANIMLANMIŞTIR ARTIK HER YÖNE 1 KONTÖRE KONUŞABİLİRİSNİZ diye . böyle bir kampanya varda benim mi haberim yok arkadaşlar...
Önceden vardı bu kampanya.
30 Hazirana kadar uzatıldı
Önceden vardı bu kampanya.
30 Hazirana kadar uzatıldı
Buna nasıl kayıt oluyoruz ? peki.
Kayıt olunmuyor artık. Önceden kayıt olanlar için kampanya devam ediyor.
Kampanya Detayları
15 Nisan’a kadar 5544’e KAYIT yazıp gönderin ardından en az 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca yurt içi her yöne dakikası sadece 1 kontöre konuşun.
Kampanya 1 – 15 Nisan tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 5544’e kayıt mesajı atmak ve kayıt olduktan sonra tek seferde en az 100 kontör yüklemek gerekmektedir. Her yöne 1 kontöre konuşma teklifiniz tanımlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra teklifin geçerlilik süresi 30 gündür. 1 – 15 Nisan tarihleri arasında bir kez kayıt olduktan tekrar kayıt olmaya gerek yoktur. Kayıt olmuş aboneler için kampanyamız kontör yükleme şartıyla Haziran sonuna kadar devam edecektir. 30 gün sonra yurt içi her yöne dakikası sadece 1 kontöre konuşma hakkı kaybolur. Kampanyaya katılacak kişi sayısı sınırlıdır. Kampanya bireysel hazır kart kullanıcıları için geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalisst -- 12 Haziran 2008; 14:55:14 >
işin çıldırtan tarafı 30 gün içinde 2.kez kontor yüklemede 120 dk gelmediği gibi . konbara kontoru de alamıyoruz. bunu şikayetvar.com a yazdım herkesten rica ediyorum bunu yazalım . bu haksızlık giderilsin
valla turkcell o kadar çok kampanya yaptı ki takip etmek zor.
şuan bende her gün 1000mms bedava, 100 kontür yükledim 250kontür bedava verdi. onun dışında 2 saat bedava diye bir mesaj daha geldi, her yönü arama 1 köntür diye bir mesaj daha 1 sms 1 kontür diye başka bir mesaj.
şuan hattımla ilgili bildiklerim bunlar.bilmediğim başka neler vardır kimbilir o yüzden artık ne kadar köntür gidiyor bakmaz oldum.ne ihtiyacım varsa teli açıp hallediyorum.işim bitince kalan köntürü gösteren bilgilendirme mesajına bile bakmıyorum artık