arkadaşlar logitech sen sistemini uydu' ya ( ye 2000 xcıs plus ) bağlamak istiyorum. bu alet spdif çıkış olarak coax ve optik bağlantıyı mevcut kılıyor. normalde sistemi dvd ile coax bağlantı yaptığım kabloyla; uyduyu bağladığımda herhangi bir şekilde bağlantı kurulamıyor. nextin içinden menülerden dijital bağlantıyı seçebileceğim biryer bulamadım. z5500 de input' u ayarladım ama cıt yok. nerede yalnış yapıyorum yardım rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 12 Haziran 2008; 14:34:11 >
dostum bende next 200x cı plus var ...z5500 u 5 aydır kullanıyorum uydu alıcısının arkasında optık cıkıs oldugunu bılmıyordum gecen gun oylesıne baktıgımda sıyah bır cubuk vardı bır cıkarttım optık cıkıs bagladım z5500 den gelen optık kabloyu oraya ses aldım fakat bazı yayınlar 5.1 verdı hemen hemen butun kanallar stereo ses verıyor..mesela mtv turkıyeden muthıs ses alıyorum
dostum bende next 200x cı plus var ...z5500 u 5 aydır kullanıyorum uydu alıcısının arkasında optık cıkıs oldugunu bılmıyordum gecen gun oylesıne baktıgımda sıyah bır cubuk vardı bır cıkarttım optık cıkıs bagladım z5500 den gelen optık kabloyu oraya ses aldım fakat bazı yayınlar 5.1 verdı hemen hemen butun kanallar stereo ses verıyor..mesela mtv turkıyeden muthıs ses alıyorum
hadi ya bendede 2000x ci plus var bende bilmiodum...tesekkürler