Şimdi Ara

Pokemon elite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yapımına başladım. Ama web browserlerle değil kendi yaptığım daha doğrusu yapmakta olduğum program ile oynanacak özellikler şunlar ;

1- 20 den fazla map hepside büyük map ler (sadece 1 tanesi bitti)
    2- Battle arenası ve Battle arenası için 10 tane map (lav mapı hazırlanıyor ilk map olarak)
    3- online oyuncularla chat imkanı oyuncuya sağ tıklayıp msj. ye tıklayıp bire birde konuşabilirsiniz
    4- GM(game master) ler,oyunu tamamen hükmetmek istenilen yerlere pokemon bırakmak(değerli vs) özel kuleye girmek. Ama en fazla 40 gm alacağım 20 map için dahada çoğalıcak mapler(her mape 2 gm) Battle arenasında savaşlara müdahale edebilecek bir komutan gm, komutan gm savaşı başltaıp bitiren kişidir ama savaşması yasaktır
    5- kayıt olma (programdan)
    6- sağ üstte bulunan GM msj seçeneği ile online gmlere danışmak. Sohbet etmek oyalamak kısa süreliğine serverden düşürmeye yol açabilir serverden düşmek en fazla 2 saat en az 3 dakika
    7- çeşitli pokemonlar ve her ay 1 pokemon eklenmesi (pokemon yapımcılarına yani spriterlere ihtiyacımvar)
    8- pokedex
    9- ayar menüsü
    10- ve daha bir sürü özellik

Resimler birazdan gelicek önerilerinizi ve uyarılarınızı dikkate alacağım proje en geç yaz sonu yani ağstosun ortasında çıkacak

arkadaşlar yeni eklenecek pokemon ve mapler için yardımınıza ihtiyacim var

3 tane pokemoncu spriter yani
    5 tanede mapper

mapper ihtiyacım çok fazla çünki senkronize çalışmalıyız 2 kişi battle arena ile ilgilenecek diğer 3 kişide normal maplerle uğraşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmn -- 12 Haziran 2008; 14:34:59 >

• hadi bakalım bol şans..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 20 Haziran 2008; 8:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziiefsane

hadi bakalım bol şans..
    teşekkürler sizinde yardımlarınızı bekliyorum tel başıma yapmaya kalkarsam çok uzun sürer ss ler gelicek birazdan mapi düzenliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FM.

benim oyunum herkesinki gibi olmayacak ama resimler pixel yani pokemonworldeki gibi ama çok fazla eksik var bunuda yardım edicek olan arkadaşlarla kapayacağız ayrıca diğer oyunlardan sıkılabilirsiniz ama bu oyunun bağımlısı olucaksınız iddalıyım hele battle arena çok güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzmn

benim oyunum herkesinki gibi olmayacak ama resimler pixel yani pokemonworldeki gibi ama çok fazla eksik var bunuda yardım edicek olan arkadaşlarla kapayacağız ayrıca diğer oyunlardan sıkılabilirsiniz ama bu oyunun bağımlısı olucaksınız iddalıyım hele battle arena çok güzel olacak

Alıntıları Göster
    haa ayrıca unutmuşum pokemonlar lvllerede sahip olacak mesela pikachu 25 lvl de raichu ise 75 lvlde sprit pokemona dönüşecek :)

Pokemon elite

Pokemon elite

Pokemon elite

• quote:

haa ayrıca unutmuşum pokemonlar lvllerede sahip olacak mesela pikachu 25 lvl de raichu ise 75 lvlde sprit pokemona dönüşecek :)

Pokemon elite

Pokemon elite

Pokemon elite

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunun küçük pencerede olduğuna bakmayın ben ayarladım öyle yoksa baya büyük olacak tüm mapi göreceksiniz

• quote:

arkadaşlar oyunun küçük pencerede olduğuna bakmayın ben ayarladım öyle yoksa baya büyük olacak tüm mapi göreceksiniz

Alıntıları Göster
    gzl e benzior
  • quote:

gzl e benzior

Alıntıları Göster
    birde gmler anlaşılmasın diye pokemon skini yapıyorum şimdi görürsünüz resimi yollaycam şimdi
  • quote:

birde gmler anlaşılmasın diye pokemon skini yapıyorum şimdi görürsünüz resimi yollaycam şimdi

Alıntıları Göster
    mapper olabilirim
  • quote:

mapper olabilirim

Alıntıları Göster
    tabiki acaba küçük bir örnek hazırlayabilirmisin :)
  • quote:

tabiki acaba küçük bir örnek hazırlayabilirmisin :)

Alıntıları Göster
    sen elysiumla mı yaptın bu oyunu.Ben elysiumdaki map editor ile map yapabiliyortum.bundada map editor varsa yapabilirim

• quote:

sen elysiumla mı yaptın bu oyunu.Ben elysiumdaki map editor ile map yapabiliyortum.bundada map editor varsa yapabilirim

Alıntıları Göster
    yok onunla yapmıyorum fps game order diye bir program var kodlaması c++ gibi ama program eski pcnet cdlerinden buldum

• quote:

yok onunla yapmıyorum fps game order diye bir program var kodlaması c++ gibi ama program eski pcnet cdlerinden buldum

Alıntıları Göster
    maplartı neytle yapıyorsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

imajar hazır psde bölüyorum yapıyorum sonra programa yükleyip gidişat sınırlarını belirliyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    ok

peki mapların çzöünürlüğü kaç olmalı bi sınırlama varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 12 Haziran 2008; 15:46:57 >
  • quote:

ok

peki mapların çzöünürlüğü kaç olmalı bi sınırlama varmı

Alıntıları Göster
    sınırlama yok nekadar yaaprsan kullanırız çünki bir mapi en az 2 ye bölmeyi dülünüyorum biraz büyük olursa iyi olur
  • quote:

sınırlama yok nekadar yaaprsan kullanırız çünki bir mapi en az 2 ye bölmeyi dülünüyorum biraz büyük olursa iyi olur

Alıntıları Göster
    Battle arenasında savaşlara müdahale edebilecek bir komutan gm, komutan gm savaşı başltaıp bitiren kişidir ama savaşması yasaktır. Bu konuyla İlgilenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 12 Haziran 2008; 16:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

Battle arenasında savaşlara müdahale edebilecek bir komutan gm, komutan gm savaşı başltaıp bitiren kişidir ama savaşması yasaktır. Bu konuyla İlgilenebilirim

Alıntıları Göster
    Bende bi harita ekleyim dedim... Beğenirsen daha büyük maplar yapmaya çalışırım...

Pokemon elite

• quote:

Orijinalden alıntı: Cuz I Got High

Bende bi harita ekleyim dedim... Beğenirsen daha büyük maplar yapmaya çalışırım...

Pokemon elite

Alıntıları Göster
    darrai mapin çok güzel sana vereceğim grafiklerle map hazırlarmısın yani üstte ki grafiklerden vereceğim ? tamam dersen listeye ekliyorum mapper olarak

Mew_Three 1. komutansın daha 2 tane seçilecek 3 ünden biridie ana komutan yani savaşı başlatan olacak diğerleri ise 1. grup ve 2. grubu yönetecek

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.