Giriş
12 Haziran 2008; 12:20:03
Merhaba arkadaşlar Mod'a başlıcam fakat Bu Hafta Sonu ÖSS sınavı geçsin öyle şimdilik Parçaladığım kasanın resmini koyuyorum. En Kısa sürede Başlıcam... Şu anda Uzay Sistem :D Kasada Bu arkadaşlar ... Arkadaşlar kusura bakmayın resimleri telefonla çektim.Fakat ilerde daha güzel olucak resimler... Birde Önerileriniz benim için önemli aklıma gelenler. İçini Siyah mat boyaile boyucam Uv duyarlı parçalar ayarlıcam Yanı plexi yapıcam Siyah ve sarı renkleri düşünüyorum daha sonra sticker yapıcam ????
12 Haziran 2008; 12:37:35
Allah'tan sınavda ingilizce sormuyolar, ki türkçeden de çakacak gibisin. _________________ Plan güzel UV sarı ve siyah çok uyumlu olur kolay gelsin diyelim.
_____________________________ Yamaha RBX 270 Yamaha FF-FF2 Mükemmeldi Ey Evini Geçindiremeyen İlerici,Üç Kıtayı Yöneten Ataların Mı Gericiydi
12 Haziran 2008; 12:46:50
bencede proje sağlıklı görünüyor,gerisi işciliğe bakıyor,iyi bir işcilikle süper görüntü alabilirsin
_____________________________ [Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır ] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez. ] ~ Harriet Tubman~
12 Haziran 2008; 13:47:01
quote: Orjinalden alıntı: TRojka Allah'tan sınavda ingilizce sormuyolar, ki türkçeden de çakacak gibisin. _________________ Plan güzel UV sarı ve siyah çok uyumlu olur kolay gelsin diyelim. Birde sözel mezunuyum :D klavyede yazmaya üşeniyorum...:D Bu projelerin gerçekleştirecem ama Dremel yok bende yani Dkupaj marangöz bulup kestirecem İşçilik kötü mü olur o zaman ?
12 Haziran 2008; 14:06:38
quote: Orjinalden alıntı: halo_combat quote: Orjinalden alıntı: TRojka Allah'tan sınavda ingilizce sormuyolar, ki türkçeden de çakacak gibisin. _________________ Plan güzel UV sarı ve siyah çok uyumlu olur kolay gelsin diyelim. Birde sözel mezunuyum :D klavyede yazmaya üşeniyorum...:D Bu projelerin gerçekleştirecem ama Dremel yok bende yani Dkupaj marangöz bulup kestirecem İşçilik kötü mü olur o zaman ? dekupajla genelde köü oluyor bi yerden dremel bulmaya çalış onla yap dekupajla yapıcaksanda uygun ucu kullanmalısın öle her uçla olmuyor
_____________________________Gigabyte P35 DS3L // İntel Core2Duo E6750 2,66 @ 3,80 Ghz Stock Fan//2 GB Kingston DDR2 800@950 Mhz//250 GB Samsung HDD// Asus EN8500 GT O.C.//İnca 22" WD DVI 2 MS 2000:1 LCD
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil