Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Iphone ekran problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Iphone ekran problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
scusyxx

12 Haziran 2008; 10:00:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba
Bir tanidigimin iphone ekraninin alt yarisi calismiyor, dolayisiyla hicbir islem yapamiyoruz kapatmak disinda. Cozum yolunu bilen, bu konu hakkinda onerisi olan varmi? Restorre ettim ama fayda etmedi :(

OzgurOz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 10:09:31 

Daha önce kullanılan bir tema yüzünden böyle bir sorun olduğunu bir forumda okumuştum.Belki sizde de böyle bir problem olabilir.Tema'yı değiştirip denediniz mi?

L O S T | Fenerbahçe | Movie World
ancumah

12 Haziran 2008; 10:13:43 

İnternette bunun gibi sorunlarla karşılaşanlar çok var. Bir tema problem yaratnış olabilir. İkincisi ise en kötüsü umarım öle bir sorun değildir; ekranın touch özelliğinin kaybolması. .

Google da "iphone touch screen is not working" diye arattığınızda bir sürü şey çıkmakta. . Bir çok kullanıcı bu durumdan yakınıyor. Ekranın alttarafında touch özelliği gidiyor, ve üste doğru yayılıyor.

Acaba iphone serial numaranız kaçla başlamaktadır??

faik111

11 Temmuz 2008; 20:08:11 

arkadaşlar işte buldum http://limitededitioniphone.com/iphone-touchscreen-fix-increase-sensitivity/ arkadaşlar işte linkteki programı kullanıyordum restoreden önce, ingilizcesi olan arkadaşlar lütfen izah edermisiniz ne diyor linkte. arkadaşlar vereceğim ikinci linkide bi inceleyin nediyor izah edin lütfen http://www.engadget.com/2007/08/09/apple-quietly-handling-iphone-touchscreen-issues/

E3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Temmuz 2008; 23:53:36 

quote:

Orjinalden alıntı: faik111

arkadaşlar işte buldum http://limitededitioniphone.com/iphone-touchscreen-fix-increase-sensitivity/ arkadaşlar işte linkteki programı kullanıyordum restoreden önce, ingilizcesi olan arkadaşlar lütfen izah edermisiniz ne diyor linkte. arkadaşlar vereceğim ikinci linkide bi inceleyin nediyor izah edin lütfen http://www.engadget.com/2007/08/09/apple-quietly-handling-iphone-touchscreen-issues/

Arkadaş uğraşmış bulmuş ! Bilen biri yardım etsin yaw !
faik111

12 Temmuz 2008; 5:33:32 

tamamdır arkadaşlar olay hallolmuştur. iphonebrowser ile Applications/preferences.app altında general.plist dosyasında verdiğim linkte anlatıldığı gibi
<dict>
<key>cell</key>
<string>PSLinkCell</string>
<key>label</key>
<string>Touch</string>
</dict> kodları ekledim touch ayarları geldi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Iphone ekran problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Kolay Mağaza Standı
Kolay Mağaza ile bir kaç adımda e-ticaret sitesi sahibi olun
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç