Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iyiki toshiba aldım !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> iyiki toshiba aldım !! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
madmann

12 Haziran 2008; 8:55:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

toshiba kadar sorunsuz bi alet görmedim ..bende 3tane laptop var hp toshiba ve fujitsu siemens içlerinde ii si toshiba tabiyki .. şuan okuldayım ve bu işlerle ilgilendiğim için millet sürekli laptoparını tamire getiriyor yok fan sorunu yok badsector sorunu yok şifresini unuttum sorunu yok windows çöktü dosyaları kurtar sorunu..sene başından beri türlü türlü işler ,onlara bakıyorum birde bu alete daha hemen hemen 1kere filan format attım ondada xp kurdum..hiç çökmedi daha..gider nie böyle aptal saptal marka alırlar anlamam zaten .. al işte bak yanımdaki elemanda asus var.kasası kısa devre yapıyor elektrik kaçırıyo varmı böyle bişey ya adam 3günde bi format usb den bişey takıyorsun reset atıyo atmazsa kaçak yüzünden elektrik çarpıyor götürmüş servise bi sorun demişler muhahaha..nyse ii ki varsın toshibaaaa(reklam gibi oldu ama valla prim almadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 12 Haziran 2008; 8:54:49 >

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
spyman

12 Haziran 2008; 10:15:09 

bende asus zedeyim, f3jp aldım kasası çatladı,

şu an TOSHIBA SATELLITE U300-154 INTEL CORE 2 DUO T5450 1.66Ghz 2GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

almayı düşünüyorum,

1,66 ghz den dolayı autocad çalıştırırken kasarmı makine, birde sesizmidir, ısınırmı acaba....

judgee

12 Haziran 2008; 10:52:50 

toshıbada notebookta 1 numara yaaa asusmus hp miş bunlar casper gibi kaliteleri var sadece adı marka
toshıbalar ısınma yapmıyor. gönül rahatlıgıyla al bence işlemciden dolayı autocad ı kasarmı bilemem ekran kartı ne onu yazmamıssın onada baglı biraz

RicCo

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 18:35:06 

sanırım henüz toshiba teknik servisle tanışmadınız. umarım ihtiyacınız olmaz. teknik servis diye birşeyleri yok. toshiba laptopumdaki harddisk 1 yılda bozuldu. 3 defa götürdüm değiştirmediler. sonunda kendim değiştirmek zorunda kaldım. yani toshibanın verdiği garanti hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RicCo -- 13 Haziran 2008; 18:33:49 >

http://www.unrealturk.com powered by Slackware Linux
Huhukomsu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Haziran 2008; 19:19:54 

quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

sanırım henüz toshiba teknik servisle tanışmadınız. umarım ihtiyacınız olmaz. teknik servis diye birşeyleri yok. toshiba laptopumdaki harddisk 1 yılda bozuldu. 3 defa götürdüm değiştirmediler. sonunda kendim değiştirmek zorunda kaldım. yani toshibanın verdiği garanti hikaye.

Açıkçası bu teknik servis olayı bence TR'de hep aynı.
Koskoca HP diyeceksiniz arkadaşımın yaşadıklarını bir ben bilirim.

En sonunda parasını geri aldıda kurtuldu.

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
"Life's too short for chess." :) Henry James Byron
"I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
Türkiye, İnternet kullanıcılarının nüfusa dağılım oranı sıralamasında 79 ülkeden 54'üncü! Sondan 25'inci! İran bile fark atmış durumda!

murat-i-

13 Haziran 2008; 21:16:43 

6 amcam var 6sınada toshıba almıştık. 2 yıldırn teknik servis görmedik maşallah.

"Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır"
oeste

13 Haziran 2008; 21:33:10 

Toshiba güzel ama ucuz modellerin kasası dandik premium modellerde kalite ii

Amar es tiempo perdido, si no se es correspondido
visceroid

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 23:32:57 

forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> iyiki toshiba aldım !! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Titan Amanda video incelemesi
Alinabilecek en performansli islemci sogutucusu Titan Amanda
Zotac GTX 280 AMP Edition
nVidia nın yeni grafik canavarı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç