Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
cybershot 3x optic zoom 5.1mp

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> cybershot 3x optic zoom 5.1mp Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
perperek

12 Haziran 2008; 1:28:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.nttdocomo.co.jp/product/foma/905i/so905ics/gallery.html flash olduğu için resimleri upload edemedim 10 aydır japonyada satılıyor wifi var arkadaşım öyle söyledi ama sim inputu olmadığı için tr de kullanılamıyor.

Sony VAIO SZ,SONYERİCSSON K850İ,Ford Mondeo GHIA X.....Barış medeniyetle gelir,cahillik insan olmayı öğrenmekle gider.......
bynedim

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 2:03:34 

Shiho denilen cihaz değil mi bu?..

Ayrıca sim input olayı nedir?.. Yani TR'de kullanılamama sebebi tam olarak nedir?..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
ucanteneke

12 Haziran 2008; 9:31:56 

sanırım dahili sim kart ile geliyor. ondan bahsediyor olabilir :)
taken21

12 Haziran 2008; 11:07:07 

Bu cihazın haberi daha önce DH da verilmişti. Japonyaya özgü bi model bu. asla türkiyeye gelmicek deniliyodu. avrupa ülkelerinede..

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
m35

12 Haziran 2008; 17:08:34 

bu telefonlkarı görmek için japonyaya gitmek gerekiyoır sanırım yada bizim netaşı tekrar canlandırmak :S

ilk çıktığı günü hatırlıyom netaş planet ve N900 modelini :S

zaten 2 model çıkardı sonrasında aselsanla birleşti sadece orduya üretim yapıyor :s

bizim japonya gibi olmamız için kafaları degişmemiz lazım elimizdeki fakrikanın üretimini durdurup yıllarca nokiaya teslim ettiler inatla nokia almicam zaten suan sony daha çok cezbediyor ama acaba diye düşünüyorum tekrar bi netaş nezaman çıkıcak :S %100 yerli cep telefonu

2.4inç-- sens me --shake kontrol--hareket sensörü +mükemmel incelik-- yılın telefonu --yeni java A200 platformu+ çok yakında wi-fi aparatımla beraber
W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI

perperek

12 Haziran 2008; 17:50:39 

quote:

Orjinalden alıntı: perperek

http://www.nttdocomo.co.jp/product/foma/905i/so905ics/gallery.html flash olduğu için resimleri upload edemedim 10 aydır japonyada satılıyor wifi var arkadaşım öyle söyledi ama sim inputu olmadığı için tr de kullanılamıyor.

sharplarda ullanılan swaplı ism kartla çalıştırmayı denedik ama çağtı yapabiliyorken çağrı alamıuorduk-kendi linklerini simdeki kullanmıyordu-sozde ime bilmem kaç swap simle çalışt$ırdığını iddia edenler var ama 80dollar yani biz bir kere yandık 2.ye yanmyaya gerek yok yazılımla çözenide duymadim daha.

Sony VAIO SZ,SONYERİCSSON K850İ,Ford Mondeo GHIA X.....Barış medeniyetle gelir,cahillik insan olmayı öğrenmekle gider.......
perperek

16 Haziran 2008; 14:18:54 

BU cihazın HD versiyonu yılbaşında japonyada satışa sunulcak deniyor sony nin yazılım ve donanım geliştiricileri sitesinde.

Dreamboy

16 Haziran 2008; 14:46:17 

quote:

Orjinalden alıntı: m35

bu telefonlkarı görmek için japonyaya gitmek gerekiyoır sanırım yada bizim netaşı tekrar canlandırmak :S

ilk çıktığı günü hatırlıyom netaş planet ve N900 modelini :S

zaten 2 model çıkardı sonrasında aselsanla birleşti sadece orduya üretim yapıyor :s

bizim japonya gibi olmamız için kafaları degişmemiz lazım elimizdeki fakrikanın üretimini durdurup yıllarca nokiaya teslim ettiler inatla nokia almicam zaten suan sony daha çok cezbediyor ama acaba diye düşünüyorum tekrar bi netaş nezaman çıkıcak :S %100 yerli cep telefonu

sanki sony çokmu iyi,japonlara yüksek teknolojik cep telefonları üretiyorlar,avrupaya ise teneke parçaları

Katibim:D.T.:23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> cybershot 3x optic zoom 5.1mp Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Inno3D iChill 8600GT ekran kar
inno3dnin özel soğutmalı 8600GT ekran kartı
Trackmania Nations Forever
F1 arabalarıyla fantastik bir yarışa hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar