Bu cihazın haberi daha önce DH da verilmişti. Japonyaya özgü bi model bu. asla türkiyeye gelmicek deniliyodu. avrupa ülkelerinede..
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
bu telefonlkarı görmek için japonyaya gitmek gerekiyoır sanırım yada bizim netaşı tekrar canlandırmak :S
ilk çıktığı günü hatırlıyom netaş planet ve N900 modelini :S
zaten 2 model çıkardı sonrasında aselsanla birleşti sadece orduya üretim yapıyor :s
bizim japonya gibi olmamız için kafaları degişmemiz lazım elimizdeki fakrikanın üretimini durdurup yıllarca nokiaya teslim ettiler inatla nokia almicam zaten suan sony daha çok cezbediyor ama acaba diye düşünüyorum tekrar bi netaş nezaman çıkıcak :S %100 yerli cep telefonu
sharplarda ullanılan swaplı ism kartla çalıştırmayı denedik ama çağtı yapabiliyorken çağrı alamıuorduk-kendi linklerini simdeki kullanmıyordu-sozde ime bilmem kaç swap simle çalışt$ırdığını iddia edenler var ama 80dollar yani biz bir kere yandık 2.ye yanmyaya gerek yok yazılımla çözenide duymadim daha.
zaten 2 model çıkardı sonrasında aselsanla birleşti sadece orduya üretim yapıyor :s
bizim japonya gibi olmamız için kafaları degişmemiz lazım elimizdeki fakrikanın üretimini durdurup yıllarca nokiaya teslim ettiler inatla nokia almicam zaten suan sony daha çok cezbediyor ama acaba diye düşünüyorum tekrar bi netaş nezaman çıkıcak :S %100 yerli cep telefonu
sanki sony çokmu iyi,japonlara yüksek teknolojik cep telefonları üretiyorlar,avrupaya ise teneke parçaları