Gecen gün bir çılgınlık edip ani bir karar ile ONKYO TX-SR 505 receiver aldım. Simdi düşünüyorum da maddi olarak kendimi biraz daha zorlayıp almışken 605 yada Harman Kardon AVR 247 mı alsaydım. Bir de kendi evime Philips PFL 9632 D televizyon aldım. televizyonda HDMI ver 1.3 ama receiver da böyle bir ibareye rastlamadım sorun olur mu? 500 ytl civarı bir fark var 505 ile 605 arasında sizce değer mi?
the_cantan arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Buradan anladığım kadarıyla 605 yada 247 almana gerek yok aldığın receiver da çok iyi diyorsun öyle mi?
Bir de bunlara front almam gerekiyor. Benim hoşuma JBL Northridge ES 80 gitti. Sesini dinlemedim ama Jamo S 606 ve Wharfade 9.6 yı tavsiye edenler de oldu. Alternatif olarak sizinde tavsiyeleriniz var mı?
Arkadaşlar ONKYO 505 de karar kıldım fakat yanına front alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir? wharfedale 9.6nın sesini duymadım ama JBL ES 80 hoşuma gitti. Sizin alternatifleriniz nelerdir ve bunları dinleyebileceğim beğenirsem alabileceğim bir yer biliyor musunuz?