Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Sistemim bu şekilde Bana bi yardımcı olursanız sevinirim Anakadar ekran kartı ve ram ve işlemciye yapmak istiyorum Ama biraz tırsıyotum Size bu parçalarla nekadar yapabilirm nereye kadar rahat çıkar Nerde kasar
Kasadan bnde dertliyim henüz elime geçmedi yarın kargo gelcek işte geri gmderip 450 watt bir asus düşünüyorum keza oda çok pahalı birde anakartı gönderme yani değiştirme işi çıkarsa benim bütçe iyice sarsılır Sizce anakart kalsınmı? Yani ancak birisini değişrirebilitim sizce hangisini değiştireyim?
Tamam güç kaynağı kasayla bir geldiği için kasayı değiştireceğim Ama önemli olan kaç watt birşey alayım sizce Benim kasa 350 watt 60TL Birtanede asus ta9a1 buldum oda 350 wtt 90 TL Birde FEEL HURRICANE II 350W ATX Siz ne önerirsinizi Herhangibir 400 watt vb kasa işimi görürmü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONYENICHERY -- 12 Haziran 2008; 1:30:58 >
Birtanede asus ta9a1 buldum oda 350 wtt 90 TL <== Bu kasadan kullanıyorum ve o psu ile q6600ü 3.4 ghz hızına kadar çıkartmıştım. Orta halli, yeterli bir psu bence. +30 lira vermeye değeceğini düşünüyorum.
anakarta güvenebilirsin en az 400mhz fsb yaparsın forumda 460a çıkanlar var 8500gt ye ne yapsan boş bildiğim bi palitin 8500leri düzgün hızlanıyor power gerçek 350w ise sorun çıkarmaz ama daha önce duymadım bişey diyemem
Selamlar yine ben Benim kasa baştan kaybetti FOXCONN hepsiburada ürüne ATX yazmış bi geldi bugün microATX:D Hemen geri gönderdim Ve size yeni seçenekler sunuyorum hangi kasa fazla vaktim yok Benim için en soğutan ve en iyi oc yapabileceğim bir kasa sizce hangisi FEEL HURRICANE II 350W ATX KASA FL460SS Gümüş Şuan asçık artırmada Ürün 70$ da şuanda 10 da kafadan kargo koyun? http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=850056&productid=bd46031