Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
mini atx game cube tasarım aşamasında videolu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> mini atx game cube tasarım aşamasında videolu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
swordmaster

11 Haziran 2008; 22:04:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yazın gelmesiyle birlikte artık daha fazla boş vaktim olacak. Geçen hafta sonu önce kağıt sonrada bilgisayar ortamında çizdiğim mini atx boyutlarındaki oyun amaçlı kasamı sizlerinde fikirlerini almak için tasarım halindeki resim ve videosunu koyuyorum.

Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Kasa hakkında kısaca bilgi vereyim. Kasa 1.5 mmlik alüminyumdan oluşuyor ve dışı tamamen parlak siyah. Ön panel ise 1.5 cm kalınlığındaki mdf den ayrıca yapılacak onunda rengi tamamen parlak siyahtır. HDD ve POWER ledleri için ön panele yerleştirilmiş plexiler olacak ledler arkadan bunları aydınlatacak. Optik ve kontrol ünitesi kapağı ayrıca açılabilir şekilde ön panele yapılacak. Yani kapalı haldeyken herhangi bir renk değişimi yada kötü görüntü olmayacak. Ön panelden biraz daha bahsedecek olursak en alta soldaki fan(80mm) anakart ve bileşenlere hava verecek, hemen yanındakiyse HDD için hava üfleyecek. Biraz daha yukarıda 4 adet usb ve 2 adet line out girişleri mevcut. Buranın kapağı yok tamamen açık kalacak. Daha yukarıda 4 adet fan control 5-12 arası geçiş yapacak yanındaki butonlarsa açma ve reset tuşları olacak. Burayı 90 derece açılabilir kapakla örttüm. En yukarıdaysa tek bir optik sürücünün sığabileceği 3.5 yuva var. Burayıda 90 derece açılabilir kapakla örttüm. Arka kısımda sadece anakart çıkışları ve hdd hava tahliyesi yer alıyor. Eksoz fansa üst kısımda oda 80 mmlik bir fan. Kasa dikeyine bölünmüş olarak tasarlandığından anakart kısmını örten kapakta işlemci fanının direk olarak dışarıdan hava alacak karşılığına delik açılacak. Öteki yanındaysa psu fanı direk olarak dışarıdan hava alacak şekilde delik açılacak. Kısaca (pek kısa olmadı ama ) tasarım bu şekilde ama yapım aşamasında ufak değişikliklerde yapılabilir.

bu gördüğünüz ızgara gibi yerlere normalde en incesinden siyah renkli bayan çorabı yerleştiricem, kapaklarında rengi gövdeyle aynı olacak burada belli olsunlar diye bi ton açık yaptım.

videoda geldi arkadaşlar buydun rahat rahat seyredin.
http://www.metacafe.com/watch/1380884//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordmaster -- 11 Haziran 2008; 22:10:00 >

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
TheEye

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:17:39 

hoş ve fantastik bir kasa olacak.. kolay gelsin

LOST FAN CLUB
zevksiz

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:18:07 

Arkadaşım gerçekten projeni çok beğendim yani bi an aklımdam aynısını yapmak geldi ama tabi o kadar para bende olmadığı için yapamam die boş geçtim bakalım bide yapıldıktan sonra görelim nası olucak bu konunun takipçisi olucam

herkes kendi çapında profesyoneldir
batuhany

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:25:00 

Güzel olmuş eline sağlık. Ne zaman başlicaksın ??

Scott Voltage YZ 2
swordmaster

11 Haziran 2008; 22:27:47 

dostum fazla pahalı olmayacağını düşünüyorum alet edavat var. alınacak boya ve astar gibi malzemeler 20 lira desen, mdf ve alüminyum malzemede max 40 liraya geliyor. Ufak tefek çıkanlar derken en fazla 80 olur ama daha düşük miktara temin edeceğimi düşünüyorum. Tanıdık çok

BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:32:17 

hadi hayrlısı bakalım,
kasa yapımı baya zormuş,benmde war öyle bi baş belası da biraz daha farklı,baya uraşdırdı

<masaüstü sistemim>
-aSuS p5qć-мx || İηтєL є2180 2.0 qhz 800 мhz ||Lq dwd-яw || 2*1gb кiηqSтση ddя2 667 мhz || тhєямaLтaкє вiqwσтєя 735 || тhєямaLтaкє Faη кσηтяσLLєя || a4 тєćh кL-7мu || 450w pSu-
-----------
<notebook sistemim>lg E500 u.ap44t
-iηтєL ćσяє 2 duσ 2.4qhz т7700Saηтa яσSa || 15.4"wxqa Fв тFт 1280x800 ÖzєL paяLaк єкяaη || 2 qв ddя2 667мhz || hdd 200 qв || ηωidia qєFσяćє qσ 8600 256 мв || audiσ 5.1ćh dσLвγ diqiтaL-

by bodyguards
mc.kork

11 Haziran 2008; 22:33:22 

bidaha buraya yazamıcam msn den yazdım önerilerimi

swordmaster

12 Haziran 2008; 10:49:48 

eyvallah dostum aldım notlarını.

mc.kork

12 Haziran 2008; 11:40:19 

afferim al notlarını temmuzun sonunda geliyom istanbula uğrarım yanına yaparız bişeyler

swordmaster

12 Haziran 2008; 13:03:49 

inş beklerim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> mini atx game cube tasarım aşamasında videolu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9600GT AMP SLI
Nvidianın orta seviyedeki fiyat/performans kartını bir de hız aşırtılmış olarak görün
Zotac AMP 8800GT 512MB video
Yeni fiyat performans lideri ekran kartı 8800GT

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız