Giriş
11 Haziran 2008; 21:13:15
öncelikle selam herkese limewire dan müzik indirirken kaspersky virus buldu hemen delete dedim sildim. Adı ; Trojan-Downloader.wma.wimad.n sonuçta sildim restart attım pc ye. bu virusun artık işi bittimi yoksa pc de bi yerlerde saklanırmı? huzursuzum şu an banka hesapları vb giriliyor bilgisayarda bi durum olurmu ?
11 Haziran 2008; 21:15:07
Delete dediysen dosyayı siler Kaspersky korkma silinmiştir o.
11 Haziran 2008; 21:15:50
quote: Orjinalden alıntı: ArkandayIM Delete dediysen dosyayı siler Kaspersky korkma silinmiştir o. deleted kısmında duruyor dosya yanındada yeşil tik işareti var.
11 Haziran 2008; 21:19:36
quote: Orjinalden alıntı: Dark_m_Dark quote: Orjinalden alıntı: ArkandayIM Delete dediysen dosyayı siler Kaspersky korkma silinmiştir o. deleted kısmında duruyor dosya yanındada yeşil tik işareti var. Silinmiştir o zmn korkacak bir şey yok. Eğer içinde hala bir kuşku varsa indirdiğin şarkıya bak bilgisayarında bulamazsın o şarkıyı silinmiştir.
12 Haziran 2008; 5:15:07
Ben bu limevare tarzı programları bu tür kötü amaçlı yazılım, sahte dosya sayısı çok olduğun dolayı kullanmıyorum. Gerçekten böyle değilmi ? Forever Emule
12 Haziran 2008; 13:14:07
quote: Orjinalden alıntı: DeSCeNT Ben bu limevare tarzı programları bu tür kötü amaçlı yazılım, sahte dosya sayısı çok olduğun dolayı kullanmıyorum. Gerçekten böyle değilmi ? Forever Emule Sadece şarkı indirmek için kullanıyorum ben ve pek öyle dosyalara rastlamadım. Hem indirdiklerimin % 90 kadarı virüssüz çıktı. Ama indirdikten sonra dosyayı açmadan mutlaka taratın.
13 Haziran 2008; 7:33:10
ben limewire den hiç virüs bulmadım şarkıyı indireceksem ilk şarkıyı preview den dinlerim sonra boyutuna bakarım öyle. silinmiştir..
_____________________________ Hayata Tutunmaya Bak...
13 Haziran 2008; 9:21:14
quote: Orjinalden alıntı: tavlasever ben limewire den hiç virüs bulmadım şarkıyı indireceksem ilk şarkıyı preview den dinlerim sonra boyutuna bakarım öyle. silinmiştir.. kardeş senin antivirüs programın uyuyordur o zaman şarkıda virüs olmasa bile media playeri kodek gerekli diyerek virüslü siteye yönlendiriyor
_____________________________SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil